Melyik a jobb? Dragon ball vagy Naruto?
Figyelt kérdés
A Dragon ball-hoz tartozik: Dragon ball, Dragon ball Z, Dragon ball GT és a movie-k
A Narutohoz tartozik: Naruto, Naruto Shippuuden és a movie-k
2013. dec. 15. 21:10
1/20 Presy válasza:
kinek mi dragon ballt szeretem de ha most megnézek egy részt rossul vagyok:D
2/20 anonim válasza:
Dragon ball nagyon jó volt, de eljárt felette az idő, ma már nem számít akkora durranásnak.
Naruto oké egy ideig, de pár éve már erősen pocsék.
Összességében DB jobb, mint a Naruto.
3/20 anonim válasza:
Nos én szeretem mindkettőt, láttam mindkettőt. Nem mondom, hogy a Dragon Ball unalmas, de a harcok nagyon hosszúk, szóval a Naruto jobban bejön.
4/20 anonim válasza:
Nekem a Naruto sokkal emberibb, ezért az.
A mostani nagy csata benne viszont azzal az általam utált Dragon ball-os fordulattal él, hogy amikor már azt hinném vége, akkor az ellenfél hirtelen megerősödik, és ez zsinórban huszadszorra eljátszva (csatán belül) kegyetlenül idegesítő.
5/20 anonim válasza:
Ugye Lőra? Ezt én se bírtam. XD És amikor jött egy vicces, laza rész, akkor elkezdődött egy újabb 40 részes püfölős harc. XD
6/20 anonim válasza:
A DBnak kb. semmi története sincs,mindig ugyanaz ismétlődik, míg a Narutónak van.
7/20 anonim válasza:
Utcsó. A válaszod pontossága 100%-os. XD
10/20 anonim válasza:
A Dragon Ball-t jobban szeretem, mivel gyerekkorom meghatározó animéje volt, de felnőttfejjel a Narutót is bírom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!