Ajánlanátok olyan filmeket, amiben tiniknél szépen lassan alakul ki szerelem, és valóságszerű?
Mint pl. a The first time :-)
(És 2010-es legyen minimum).
Ilyen nincs, a 2000 utáni filmek mind nyálasak, úgymint:A tökéletlen, ámde modell alakú(csontkollekció) főhősnő beleszeret a suli szépfiújába, akinek azonban még a csajnál is göthösebb barátnője van. A szegény, szerencsétlen lány összevissza bénázik, a fiúnak megtetszik a bénázása, randira hívja, és az első randi után (kb. egy héttel azután, hogy a lánynak TETSZENI kezdett) már Hepili evör eftör, az exbarátnő meghízik/elköltözik/a vonat elé veti magát (tetszőleges), és mindenki féltékeny lesz rájuk.
Ha jó filmet akarsz, nézd meg a Star Wars- trilógiát(az eredetit).
Már láttam :D
Egyébként ízlések és pofonok. Nekem most az ilyesmihez van hangulatom. Ajánlom, hogy nézd meg a filmet, amit a példában írtam, és rájössz, hogy nem csak nyálas szarok vannak mostanában.
Most jó
1 nap (bár itt nem tinik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!