Animékről vélemény?
binbougami ga
Seitokai Yakuindomo
Uragiri wa Boku no Namae wo Shitteiru
Konichuawa maid-sama
love hina
Anohana
Pase Maker Kurogane
Baccano!
Final Fantasy
saint beast
Shiki
monkey king jin mori
Jin Mo-Ri
Tenjou Tenge
towa no quon
higurashi no naku koro ni
highschool of the dead
Szentjánosbogarak Sírja
School Days
Togainu no chi
.....
Ki melyiket ajánlaná?? milyenek??? pici ismertető (de ez nem annyira fontos)
A felsoroltak közül csak a kaichou wa maid-sama-át láttam. IMÁDOM! a kedvenc romantikus animém :)
Csak ajánlani tudom. A két fsz karaktere nagyon jó, és a melleékszereplők is aranyosak
Shiki: félelmetesen jó vámpíros horror. Nagyon jó hangulata van, mindenképp ajánlott.
Anohana: szomorú slice of life dráma. Egész jó, bár szerintem kicsit túlértékelt.
Love hina: ez is slice of life ecchi vígjáték, elmegy, de messze van a jótól.
Highschool of the dead: zombi apokalipszis alaphelyzet, tele fanservice-szel. Az anime főként második felében utóbbi a hangsúlyos.
School days: ez is slice of life animének indul, de az egyik legsokkolóbb, legdurvább animék között végzi. Pont a realizmusa miatt annyira durva... Nekem tetszett, de tényleg sokkoló cucc.
binbougami ga : Elmegy átlag iskolás komédia sorozat
Seitokai Yakuindomo : Elég beteg perverz viccekel teli vígjáték
Uragiri wa Boku no Namae wo Shitteiru : Egy shounen ai beütéses shounen-shoujo keverék harcokkal.
Konichuawa maid-sama : Roszul írtad a címét, de egy jó kis tsundere.
love hina : Egy átlag hárem cuccos.
Anohana : Az egyik legjobb dráma.
Pase Maker Kurogane : Elmegy de műfajon bellül a GIntama magasn veri.
Baccano! Jó kis thriller
Final Fantasy CGI-s jóság a játék alapján
saint beast
Shiki Jó horror
higurashi no naku koro ni Jó kis msysteri de csak a második évadában érdted meg hogy miről szól
highschool of the dead horro echi keveréke
Szentjánosbogarak Sírja
School Days Ne nézd meg... próbál realisztikus lenni, annyira hogy a végén már erőlteti
Kaichou wa maid-sama: imádtam/imádom....amikor meglátom a főszereplő srácnak az egyik képét mindig újranézem
Anohana: 3x futottam neki mind a 3x abbahagyatam
Shiki: ha szereted a horrort érdemes
Highschool of the dead: ennyit mondok: top 10-es anime
Togainu no chi: folytatást akarok :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!