Shinsekai Yori, Pandora Hearts és Tasogare Otome x Amnesia című animékről vélemény? Hogy tetszettek?
Figyelt kérdés
2014. febr. 20. 18:12
1/2 anonim válasza:
Shinsekai Yori, egy nagyon jó kis anime, nem akarok spoilerezni, de ez egy olyan dolog lesz hogy vagy bejön a közepe vagy nem.
Pandora Hearts, mangája sokkal jobb, az anime maga lyukas, és elég sok kérdést hagy, logikátlan néha és rettent mennyiségű magyarázat hiányzik. Amúgy meg egy átlagnál jobb shounen!
Tasogare Otome x Amnesia, jó kis iskolás szerelmi story, sok érdekességel, bár tény hogy sajnos a vége nem a legjobb, és még lehetett volna a mangát is folytatni, elég gagyi vége lett sajnos az animének és a mangának is.
2/2 anonim válasza:
Ezekből csak a Shinsekai Yori-t láttam, de nekem nem tetszett... A története érdekes volt, grafikára sincs panasz, de szerintem túl lassan haladt a történet és elég lett volna ha fele ilyen hosszú :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!