Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » R. I. P. Paul Walker?

R. I. P. Paul Walker?

Figyelt kérdés
A halálos iramban filmeken nőttem fel, mindegyiket rengetegszer láttam. Nem gondoltam volna, hogy egy színész halála ennyire meg tud viselni. :(
2013. dec. 2. 01:14
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
1%
nem viselt meg, nem láttam egy filmjét sem. persze meglepődtem, meg sajnálom, de ennyi. viszont nem tudom elképzelni, mi lesz velem Johnny Depp halálakor :D
2013. dec. 2. 01:38
 12/23 anonim válasza:
87%

sajnálom.

ráadásul volt egy tini lánya.

megdöbbentem mikor reggel olvastam a hírt

2013. dec. 2. 01:55
 13/23 anonim válasza:
50%
Én Cory Monteith halálakor éreztem így :/
2013. dec. 2. 02:34
 14/23 anonim ***** válasza:
14%

A barátja vezetett, nem pedig ő száguldozott. De erre mondják azt, hogy aki a tűzzel játszik az előbb utóbb megégeti magát. Nem vagyok kárörvendő és nagyon szomorú, hogy meghalt plusz elég nagy iróniával de gondolom, hogy akinek luxus sportautója van az sokkal inkább lesz könnyelmű az utakon. A lóerő meg tudja szédíteni az embereket.

Szóval, ha ők egy lexusban ültek volna egy Porsche Carrera GT helyett akkor valószínű nem halnak meg de ez már csak utólagos találgatás.

2013. dec. 2. 06:46
 15/23 anonim ***** válasza:
38%

Nem értem ezt az egészet. Egy teljesen középszerű vagy alatti színész halálánál ekkora hisztit levágni nevetséges. Egy normális filmet nem tudott készíteni.

Mit csinálnátok ha tényleg egy nagy név halna meg?

A vicc az, hogy nagyjából egy héttel ezelőtt halt meg Georges Lautner, többek között "A profi" rendezője, és sehol egy szót nem olvastam arról, hogy mekkora kár érte, pedig egy sokkal meghatározóbb neve volt a filmművészetnek, és a filmjei nem fognak öt éven belül eltűnni a süllyesztőben.

Ezen felül, egy olyan ember halt meg most gyorshajtásban, aki egész karrierje alatt ezt propagálta, és ilyen és ehhez hasonló nyilatkozatokat tett: If one day the speed kills me, don't cry because I was smiling

Persze senki ne értsen félre, nem örülök a halálának, sajnálom mint bármilyen más fiatalt, akinek korán kellett meghalnia, de nem jobban. Még szerencse, hogy mást nem vittek magukkal.

2013. dec. 2. 12:48
 16/23 anonim ***** válasza:
30%

Érdekes, mit tudom én, múlt hónapban a Fülöp-szigeteken egész hullahegyek voltak, de senki sem álszenteskedett.

Most meghal két ember, de abból is csak az egyik miatt csapnak hisztit a hülyék. A másikra meg a kutya sem kíváncsi. :(

Szóval vicces...

2013. dec. 2. 13:38
 17/23 A kérdező kommentje:

,,Nem értem ezt az egészet. Egy teljesen középszerű vagy alatti színész halálánál ekkora hisztit levágni nevetséges. Egy normális filmet nem tudott készíteni.

Mit csinálnátok ha tényleg egy nagy név halna meg?"

Nekem ő volt a nagy név, mivel ezeken a filmeken nőttem fel.

2013. dec. 2. 14:59
 18/23 anonim ***** válasza:
30%
Amúgy meg tesztvezetésre vitték a kocsit, de igazatok van, száguldozó őrült volt. Öcsém a körülmények felét nem ismeri egyikőtök sem, csak jár a pofátok, mert szerepelt egy autós akciófilm sorozatban. Mint aki cigizik, akkor azt nem kell sajnálni, ha tüdőrákos lesz, mert magának okozta. De ti csak egy szerep alapján ítélitek el basszus. Nektek Berényi Miki se Szőke Zoltán, mi?
2013. dec. 2. 15:07
 19/23 anonim ***** válasza:
29%

Kinek mi a nagy név az persze relatív, de ha a színész kvalitásokat nézzük, esetleg a filmjei minőségét, akkor egy senki volt.

Senkit nem érdekel, hogy mire vitték a kocsit. Lakott területen felcsavarodtak egy oszlopra úgy, ahogy normális tempóval nem lehet. Az se érdekel, hogy nem ő vezetett, ott ült mellette, és kétlem, hogy a barátja elrabolta.

"If one day the speed kills me, don't cry because I was smiling " Ez után a mondata után főleg nincs miről beszélni.

Még egyszer, az egész életműve nagy részével a sebességet és a keménykedést propagálta, ezután stílszerű ez a halál.

Ettől függetlenül nyilván nem örülök, hogy meghalt, de hatalmas túlzás az, amit most a fél világ művel.

2013. dec. 2. 15:34
 20/23 Sn0wf0x válasza:
67%

Dobálóztok itt szavakkal és összesen annyit tudtok, hogy száguldozott a filmekben...hát a hülyeség is hatalom bizonyos helyeken...

Nézzetek utána kicsit milyen ember volt valójában és utána pofázzatok baromságokat. Tudnék mondani olyan hűde nagy sztárokat akitől mindenki összepisálná a gatyáját, hogy mekkora istenek és emberként a nyomába sem érnének Walkernek....de nem baj, azonosítsátok a szerepeivel nyugodtan, sőt az összes nagy színészért sem lesz kár aki, maffiózót, terroristát vagy bármi hasonlót játszott életében nem? idióták...

2013. dec. 4. 08:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!