Számotokra kik a Showder klub és/vagy a Comedy Central bemutatja legjobb és legrosszabb fellépői?
Indoklással legyetek szívesek.
Számomra Kiss Ádám a legsötétebb foltja a TV-ben látható magyar stand up comedynek, de Hadházi László se a tartpzik a kedvenceim közé, mert mindegyiküknek elég erőltetett poénjuk van.
Szerencsé(m)re több pozitív fellépő van, akik nekem szimpatikusak, pl. Kormos Anett, Beliczai Balázs, Kőhalmi Zoltán, Kovács András Péter és nem utolsó sorban Janklovics Péter.
Szívesen hallgatom:
Kőhalmi Zoltán
Bödőcs Tibor (már kiszállt a Showder Klubból)
Felméri Péter
Mogács Dániel
Elmegy:
Hadházi László
Aranyosi Péter
Kiss Ádám
A többi szerintem nézhetetlenül rossz.
A kedvenceim:
Kőhalmi Zoltán: pályafutása alatt egyetlen csúnya szó sem hagyta el a száját, és ennek ellenére, vagy éppen ezért vicces tud maradni és ezért tisztelem.
Bödöcs Tibor: már nincs a Showder klubban ha jól emlékszem, de őt is tehetségesnek tartom. Talán azért kedvelem jobban, mert én is kis faluban élek és tudok azonosulni a történeteivel. Na meg az Orbán-utánzása egyszerűen zseniális.
Aranyosi Péter: a történetei életszagúak, és nagyon jó az előadásmódja.
A szomszéd néni produkciós iroda: hozzájuk különösebb indoklást nem fűznék, viccesek és kész :)
Felméri Péter: tipikus visszafogott gyerek, elaltatja a néző gyanakvását ezzel a tulajdonságával, aztán hirtelen belök egy olyan poént, hogy az ember lefordul a székéből a nevetéstől.
Akiket kevésbé csípek:
Csenki Attila: irritál. Ordító hangon, eltúlzott kicsit sem vicces sztorik. Van egy-két jó megnyilvánulása de minimális, talán 1%-ban ha vicces.
Lorán Barnabás: szintén van egy két jó pillanata, de többségében nem vicces. Jó, nagyon jól tudja utánozni a járművek hangját, ezzel is futott be, de ezen kívül nem túl jó a stand up műfajban.
Hajós András: egyszer hívták fellépni azóta nem is merik :) Azt hiszem ezzel elmondtam mindent róla.
Szerintem Kőhalmi a legjobb. Nincs benne semmi erőltetettség és modorosság, teljesen természetes. Egyszer hallottam tőle egy előadást a Volán- buszokon való utazás témájában, az valami frenetikus volt. Azóta keresem eredménytelenül sajnos, hogy újra megnézzem. :(
Őrajta kívül még két fiatal srác előadásmódja tetszik nagyon, de a nevüket nem tudom. Arra emlékszem, hogy az egyik iszonyat gyorsan beszél és dadog, a másik meg pont ellenkezőleg, tú lassan beszél. De nagyon jók.
Ne felejtsük ki a jók közül Orosz Györgyöt se!
Az ő szövegén mindig szakadok.
Én szeretem a stand-up-osok többségét.
A legjobbak szerintem: Kőhalmi, Beliczai, Rekop, Dombovári, Kiss Ádám, Aranyosi, Bödőcs, Felméri, Szomszédnéniék, Csenki.
Akiket nem / nem annyira):
Bruti: egyszerűen nem. Nem vicces.
Mogács Dániel: túl sok.
Szupkay: határeset
Kedvenceim: Beliczai, Kiss Ádám, Kőhalmi, Hadházi, Maksa Zoli, Bödőcs, Szomszédnéni Produkciós Iroda, Trabarna.
Elmegy: Szupkay, Janklovics, Hajdú Balázs.
Utálom: Csenki, Mogács Dániel, Tóth Edu, Kertész Richárd, Al-Gharati Magyed, Aram, a többi újonc, valamint a női stand-uposok.
Ja, és Aranyosit meg kifelejtettem az "utált fellépők" kategóriából. Annyira unalmas számomra az a pali, hogy hihetetlen.
A Comedy Central bemutatja-sok pedig egy-két emberkét leszámítva nagyon rosszak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!