Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Éhezők viadala kitűző? Mo. -n...

Éhezők viadala kitűző? Mo. -n van már?

Figyelt kérdés
Nemsokára születésnapom van, és lehetőleg olyan kitűző kéne (fecsegőposzáta) ami azonnal vehető. Lehet rendelni? Magyarországon is van? Megbízható oldalak?

2013. nov. 25. 17:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Legkorábban 4-5 hét.
2013. nov. 25. 18:03
 2/3 AngelVivianne válasza:
Nem hiszem, hogy lenne Magyarországon, de Ebay-ről lehet rendelni, én is onnan rendeltem. Kábé egy hónap alatt érkezik meg, de előfordulhat, hogy elkeveredik a szállítás során, és nem érkezik meg. Nekem mindenesetre megérkezett, én is onnan rendeltem, csak megbízható eladótól kell rendelni, vagyis biztosan meg kell nézni, hogy hány embernek adott el, és hogy azok közül hány százalékban kapott pozitív visszajelzést. :)
2013. nov. 29. 20:30
 3/3 anonim ***** válasza:

A thinkgeek- bár nem magyar- megbízható oldal, sok pozitív visszajelzést írtak hozzá.

[link] itt lehet böngészni :)

2013. dec. 5. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!