Hogy is van ez?
Sziasztok
nagy éhezők viadala rajongó vagyok,de csak a filmeket láttam,szóval lehet,hogy benne volt a könyvben.Szóval a kérdés:Pelenka van rajtunk a viadal közbe?:Dddddd
tudom,elég fura kérés,meg az se lett volna jó,ha folyamatosan a bokorba járnak,de akkor is:D:D....jó az első részbe abba a ruhába még eltudom képzelni,hogy pelenkájuk van,de a második részbe,azok a vékony ruhák....:s:D:D
Tényleg hatalmas rajongó lehetsz, ha nem olvastad a könyveket...
Nincs rajtuk pelenka.
Simán elmehetnek a dolgukat végezni. Ennyi erővel a többi szükségletet hogy oldották meg? A kajálást, a tisztálkodást...
Amikor rájukjött, elmentek. Volt hogy órákig, sőt napokig nem futottak bele senkibe. Hatalmas volt a terület, ahol küzdöttek.
Szeritned mi az egyszerűbb? Ha elvégzik a dolgukat egy bokorba, mint ha valami táborban lennének, vagy átpelenkázni magukat? A pelenkával sokkal több gondjuk lett volna. Ez teljesen abszurd és értelmetlen.
Amúgy meg szted aki az életéért küzd, azt érdekli hogy nem jók a körülmények, hogy egy bokorba kell a dolgát végezni egy szépen tisztán tartott vc helyett? Ez volt a hétszázezredik szempont.
nem ugy gondoltam:dd
teljesen egyértelmű hogy nem a higiénikus wc lenne a baj.....hanem pl.: ha valaki éppen a dolgát végzi,és akkor támad rá valaki?! ..amúgy pelenkát ugy gondoltam h valami ultra-mega-hiper-szuper jövőbeli pelenka
Ezért írtam, hogy van amikor órákig vagy napokig nem futnak össze senkivel. Nem állandó, 24 órás nyílt harc az egész, azt nem is bírnák.
Ha meg valakire pont akkor törnek rá mikor a dolgát végzi, akkor így járt, ez benne van a pakliban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!