Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szeretnék rendeli fecsegőposzá...

Szeretnék rendeli fecsegőposzátás kitűzőt az etsy-n vagy az ebayen. Kb. mennyibe kerülne a szállítási díj?

Figyelt kérdés

2012. júl. 9. 19:40
 1/10 anonim ***** válasza:
oda van írva, mennyi
2012. júl. 10. 00:08
 2/10 A kérdező kommentje:
a szállítási díj? magyarországra? hm, oké, köszönöm.
2012. júl. 10. 02:11
 3/10 anonim ***** válasza:
58%

"a szállítási díj?" igen, többek közt az is

"magyarországra?" nem magyarországra, hanem főleg Magyarországra, külföldiül Hungary-ra

"hm, oké, köszönöm." igazán nincs mit, sajnos, ha olvasni nem tudsz, akkor nem segíthet rajtad senki

2012. júl. 10. 02:32
 4/10 A kérdező kommentje:
tisztelt első. olvasni tudok, különben hogy válaszolnék neked? :) amúgy egy kedvesebb személy már elmagyarázta, mi hol van, mivel angoltudásom pocsék ilyen szinten. de azért kössz neked is.
2012. júl. 10. 13:19
 5/10 anonim ***** válasza:
ha nem tudsz angolul, akkor tanulj meg, mielőtt angol nyelvű oldalakról rendelgetsz...a számok viszont arab számok így tökéletesen látható a számodra is + a Shiping to Hungary szöveg elég egyértelmű....
2012. júl. 10. 13:47
 6/10 A kérdező kommentje:
shipping to hungary szöveg nincs ott. és annyira tudok angolul, amennyire nekem kell, de nem akartam szótárazni, és nem is voltam biztos magamban.
2012. júl. 11. 01:24
 7/10 anonim ***** válasza:
úgy látszik nekem más ebayem van, mert nekem kiírja a postaköltséget ;)
2012. júl. 11. 02:11
 8/10 A kérdező kommentje:
^^
2012. júl. 11. 18:50
 9/10 anonim válasza:
100%
muszáj bunkózni? komolyan? megkérdezte normálisan, nem tudhat mindenki mindent... azért van ez az oldal, ha jól tudom.
2012. okt. 29. 23:31
 10/10 AngelVivianne válasza:
A legtöbbet az egész világon bárhova kiszállítják, de azt is meg kell nézni. Vagyis a szállítási díj Magyarországra is ugyanannyiba kerül, mint ami oda van írva, márpedig oda van írva, mert nekem is olyan ebay-em van, mint akivel az előbb veszekedtél :D
2013. nov. 29. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!