Sosem lesz vége a Barátok köztnek?
Figyelt kérdés
Milliomodik résznél tart és még mindig semmi értelme... valaha tervezik hogy vége lesz?2009. nov. 14. 20:47
1/12 anonim válasza:
Gondolj bele, hogy mi lesz 100 év múlva? :) Elég furán hangzik!
2/12 anonim válasza:
soha sem néztem
amig van nézettsége addig lesz
3/12 A kérdező kommentje:
De ez tök hülyeség, nézettsége mindig lesz mert pont olyan időben van mikor a legtöbb ember otthon ül a tévé előtt. Nem azért nézik szerintem mert annyira jó és értelmes sorozat hanem mert nincs más.
2009. nov. 14. 21:53
4/12 anonim válasza:
biztos vagyok benne, hogy sohasem lesz vége sajnos!
5/12 anonim válasza:
Soha, mert már ígyis szinte alig maradt olyan szereplő aki az elejétől fogva benne van!
Apám úgy hívja, hogy az unatkozó háziasszonyok oktatófilmje, hogy miként csalják meg a férjüket...
Nos, én sem tartozom a rajongók közé...
6/12 anonim válasza:
én is csak azért nézem mert nincsmás:D de amugy már kezdem megszokni.Én már tudom és sztem mindenki sejti hogy mi lesz pl. 3 vagyb 4 rész mulva pl én nemojanrég elmondtam szinte az egész Barátok Köztöt anyámnak:DDD ugyhogy ahogy bonyolodik és bonyolodik a film annál tovább fog tartani!:))
7/12 Shadow087 válasza:
Kérdező. A kérdésedben már benne is van a válasz. :D Tényleg semmi értelme ennek az egész sorozatnak. :D Ez már inkább ellenségek közt. :D :D
10/12 anonim válasza:
Szerintem úgy lesz vége hogy megjönnek az iszlám bevándorlók és felrobbantják az egész társasházat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!