Melyik a leghíresebb ANIME romantikus kategóriában?
Figyelt kérdés
Még egy animét sem láttam, ezért egy populárissal szeretnék kezdeni, mert az biztosan jó lehet, és nem hiába vált népszerűvé. :)2013. okt. 12. 22:00
1/5 anonim válasza:
Ebben a kategóriában inkább ezeket mondanám:
Suki-tte ii na yo
Tonari no kabutsu-kun
és esetleg a lovely complex.
Nézz utána mindegyiknek, s válaszd azt, amelyik tetszik. (ja és csak az utolsóhoz van magyar szinkron, de szerintem sokkal nagyobb élmény felirattal, és eredeti japán szinkronnal nézni.)
2/5 anonim válasza:
Kaichou wa Maid-sama
Inu x Boku SS
Kamisama Hajimemashita (az 1. resz nem valami,de a tobbi nagyon jo)
Toradora!
Skip Beat!(megj.:en utalom a rovidhaju lanyokat animebe,de ezt nem lehet nem szeretni :D)
3/5 anonim válasza:
Toradora!
Kimi ni Todoke
Itazura na Kiss
Skip Beat!
és bár nem "híres" ajánlom a Toshokan Senshou-t. Most néztem végig, és nagyon tetszett:)
Az előzőek olyanokat írtak, maik itthon népszerűek, bár szerintem nem a legjobbak:S
De ezt is figyelembe kell venni:S
5/5 anonim válasza:
egyértelműen lovely complex,nem fogod megbánni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!