Mondanátok nekem nagyon jó ANIMÉKET? Olyasmire gondolok mint a NARUTO, BLEACH ilyesmi kategóriában
Dragonball, yu yu hakuso, Deaht note, Slayers... Ezeket megnézed másképp fogsz gondolni erre két animére...
Attack on Titan most egész izgi új animék közül.
Naruto meg a Bleach mint nagyon jó ? Are you Fu*king kidding me ?
Ha nagyon Shounen-t akarsz nézni , One Piece , Hunter x Hunter (2011) , Claymore . Címben említett 3at rongyá veri .
Fullmetal Alchemist Brotherhood, csak és kizárólag :) a sima FMA elkanyarodik a mangától, és rosszabb irányba.
Emellett meg tényleg nagyon ígéretes az Attack on titan.
Hát ne haragudj meg de a Naruto meg a Bleach, mint nagyon jó animék....hááát..na mindegy, vannak kinek az tetszik, csak vannak jobbak is.
Shingeki no Kyojin/Attack on Titan most nagyonnagy sláger az animések körében, bevallom én is szeretem.
Fairy Tail is megállja a helyét
Yu Yu Hakusho
Fullmetal Alchemist
Ao no Exorcist
Deadman Wonderland (H kicsit véresebb, harcolósabb és nem mellesleg kicsit pszichopata animére vágsz)
Attack on Titan pont ma néztem meg :)
Hetente jönnek ki majd a részei?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!