KAMUI kérdése:
Mondanátok nekem nagyon jó ANIMÉKET? Olyasmire gondolok mint a NARUTO, BLEACH ilyesmi kategóriában
Figyelt kérdés
2013. júl. 1. 07:49
11/17 anonim válasza:
"Attack on Titan pont ma néztem meg :)
Hetente jönnek ki majd a részei?"
Ja , vasárnap hajnal van a vetítése magyar idő szerint , estére van felirat , de az is egy közepes sorozat lett így a felére , iszonyat vontatott erőltetett és lassssssúúúú
12/17 anonim válasza:
Igen, sajnos eléggé vontatott lett, ahogy az előző is írta. Az a baj, hogy kb minden 3. részben van csak valamilyen akció, a többiben meg 20 perc rizsa.
13/17 anonim válasza:
Valvrave the Liberator eszméletlen jó volt Star Wars elbújhat mögötte.
14/17 ahmon válasza:
a "jó anime" és a "naruto, bleach", nálam nem függ össze...
Egyébként nagyjából elmondták:
One Piece
HunterxHunter
Claymore
illetev ha nem csak az egyszerű öldöklés kell hanem mehet bele pici történet is, akkor:
Shakugan no Shana
Dakara boku wa, H ga dekinai
D.N. Angel
Igaz az utolsó három az kiesik a szokásos shounen fight kategóriából, de a maga módján még oda tartozik, csak már van beleszőve dráma...
15/17 A kérdező kommentje:
Ok köszi
2013. júl. 1. 23:49
16/17 Sophie-chan válasza:
Én szeretem a Bleach-t és a Naruto-t! ^^
Csakhogy ne érezd magad egyedül.
17/17 A kérdező kommentje:
Nyugi nem érzem :) Rajtam kívül elég sokan még picit :D
2013. júl. 4. 12:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!