Detti97 kérdése:
Megnéztem a Feledés c. filmet. Valaki elmagyarázná, hogy pontosan mi is van? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
nagyon tetszett a film, de nem igazán értettem... most ki támadta meg a földet? vagy megtámadták egyáltalán? meg miért van olyan sok abból a két emberből? és azt vágom h a végén az a háromszög izé volt a fő gonosz, de az mi volt? és mit akart? nem nagyon értettem xd örülnék ha valaki részletesen elmagyarázná :)2013. okt. 4. 18:06
2/7 A kérdező kommentje:
hát ebből nem kaptam választ a kérdéseimre
2013. okt. 6. 17:35
3/7 anonim válasza:
Mit nem ertesz?
A Foldet mar nem lakja senki,aki tulelte a dogevok tamadasat az az urben kapott menedeket,ez Jack(Tom Cruise),es a csaj,Jack-nek az a szerepe,hogy megjvatija a dronokat,amik a dogevok elpusztitasara szolgalnak.A csaj pedig iranyitja Jack-et.....
Ha elolvasod azt amit belinkeltem,lehetetlen nem erteni,minden levan irva reszletesen.
4/7 A kérdező kommentje:
látszik idegen, h nem láttad a filmet :D abba világosan kiderül, h nincsenek dögevők, hanem azok végig emberek voltak ;)
2013. okt. 15. 15:30
5/7 anonim válasza:
De lattam a filmet,ezekszerint lehet nem ertettem meg. :)
6/7 A kérdező kommentje:
akkor már ketten vagyunk :)
2013. okt. 28. 19:28
7/7 anonim válasza:
A tet egy idegen mesterséges inteligencia,tehát egy gép,amely bolygók készleteiből csinál magának energiát. A földi élet elpusztítása céljából a tet felrobbantotta a holdat,majd az emiatt kialakuló természeti csapások elkezdték pusztítani a földi életet,majd a tet drónokat és jack klónokat küldött a maradék ember elpusztítására,ezért az emberiség atomháborút kezdett ami miatt majdnem mindenki meghalt,kivéve a dögevők,akik a megmaradt emberek,viszont a jack klónoknak azt mondták hogy űrlények akiket az atomháborúval legyőztek,de a föld lakhatatlanná vált,ezért az emberiség a tetre költözött,majd a tet elviszi őket a titan nevű bolygóra,amihez gyűjtik az energiát a tengerből. És azért van olyan sok belőlük mert 1 legyen utánpótlás 2. ők voltak akik az odüsszeián elmentek felderíteni a tetet,ami beszívta őket,leklónozták őket,majd pusztították az emberiséget(ezek ellen kezdődött az atomháború) majd a drónokat javították
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!