Nem értem az egész Fűrész 4-et úgy ahogy van. Légyszi ne spoilerezzetek a következő részekből, de rohadtul nem vágom, hogy hogy jön össze a film eleje a végével. Meg úgy egyáltalán az egész. Valaki elmagyarázná?
A végén ebből is kiderül,h ki-kivel van(amikor az egyik pasi alatt olvad a jégtömb,a másik mellette a széken)ugyanis bár Jigsaw halott,a játék folytatódik.
De valóban maradnak nyitott szálak,ez egyszerűen azért,h az ember megnézze az V.részt. :D
Egy tipp: én egy 7végén megnéztem az összeset.Ha kimarad egy kis idő,elfelejti az ember mi volt az előzőben.
oké, én is így gondoltam hogy tovább folytatom, mert nagyon nem áll össze a kép:D
köszi a választ!
Én még csak az 5. részig láttam, ha azt megnézed többet fogsz megtudni, de ha csak simán a 4. részig láttad onnan is kideríthető!
A lényeg a lényeg, hogy a 4. rész egy idősíkban folyik a 3. résszel (az elején lévő boncolás zavar be mindenkit, azt lehetne a film végére vagy az 5. rész elejére tenni, gondolom csak azért tették a film elejére, mert UGYE Jigsaw helyét egy mellékszereplő veszi át aki eddig a 1-3ig nem is szerepelt és hogy legyen vmi fogalmunk Hoffmanról is!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!