Harry Potter láthatatlanná tévő köpenye. Hogy lehet, hogy a halál nem talál meg benne, de Dumbledore és Mordon átlát rajta? Meg a kígyó is Godric's Hollow-ba.
Figyelt kérdés
2013. okt. 1. 09:19
1/2 anonim válasza:
Szerintem nem kell teljesne komolyan venni a halál ereklyéinek meséjét. Ahogy írták, nagyrészt tanmese.
Viszont ha úgy vesszük a köpeny egy rendkívüli erejű mágikus tárgy, amin miért ne látna át, egy másik rendkívüli erejű mágikus tárgy :) Mordon szemére gondolok. Mordon szemét ha rémlik lenyúlta Umbrige, meg is vehette volna ha lehetne kapni, de mivel mordon szemét használta, valószínűleg egyedi.
Dumbledore hol lát át? Nekem nem rémlik.
A kígyó meg szerintem csak érzékelte Harryt. Van szaga, testhője, mittudom én.
2/2 anonim válasza:
Dumbledore a legerősebb mágus a varázsvilágban, van némi tapasztalata és tudja, hogy Harryéknek van láthatatlanná tevő köpenye. A többiben egyébként igaza volt az előttem válaszolónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!