Rendben, nyugodtan nézzetek hülyének, de rátaláltam erre a weboldalra: [link]
Aki nézi/nézte a Hell Girl-t, tudja miről van szó, illetve, hogy mi a lényege, így nekem már csak egy kérdésem lenne: ez igazi? Mármint én alapból babonás vagyok, és aláírom, hogy nehéz elképzelni, hogy ilyen létezhet, de mégis, mi célja lenne csak így poénból csinálni egy ilyen oldalt. Nevessetek ki, de én félek kipróbálni (khmm, pedig lenne kin). Szóval szerintetek ilyen létezhet, vagy csak én vagyok túl naiv? : d
Sok ilyen oldalt csináltak poénból, még magyart is találtam. Ha igazi lenne, csak éjfélkor jönne be. :) (De még olyat is találtam, ami csak akkor jön be, de az sem volt valódi. :))
2013. szept. 21. 17:21
2/9 A kérdező kommentje:
Oh, köszönöm szépen. Valahogy éreztem, hogy csak én vagyok túl babonás, bár az igazat megvallva, nem bántam volna, ha tényleg létezne. De azért köszi : )
2013. szept. 21. 17:25
3/9 Kameko-san válasza:
Én sem bánnám, ezért próbáltam ki mindet régebben. ^^
2013. szept. 21. 18:56
4/9 anonim válasza:
Elég régen néztem a Hell Girl-t, de az oldal használatának nem volt valami veszélye a használóra nézve? Bocsi, ha rosszul emlékszem.
2013. szept. 21. 19:56
5/9 A kérdező kommentje:
Utolsó: De, igen, van, mégpedig, ha az átok beteljesedik, a halálod után a te lelked is a pokolba kerül, örök kínok közé. Bár, nekem már alapból fent lenne tartva egy hely ott, szóval, veszteni valóm nem lenne : d
Azért, tényleg örülni tudnék egy ilyen oldalnak. Kár, hogy a valóságban ilyenek nincsenek >.<
2013. szept. 21. 21:36
6/9 anonim válasza:
Rákattintottam, és tudom hogy nem valós az oldal, mégis a hideg futkos a hátamon :)
2013. szept. 21. 22:17
7/9 anonim válasza:
Jó volna.:D Valószínűleg mindenki tudna írni valakit.:) A következmény viszont kemény lenne. Gondoljatok bele,hogy pl.: öregen tele lenne a gatya/pelenka:D
2013. szept. 22. 19:56
8/9 anonim válasza:
barcsak igaz lenne ><
2013. szept. 22. 23:27
9/9 anonim válasza:
Ha ez igaz lenne, akkor mindenki álnevet használna és a végén ott lyukadnánk ki mint a Death Note-ban. Ránk szállna az FBI stb.. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!