Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ibrahim kit fog jobban szeretn...

Ibrahim kit fog jobban szeretni? Haticet vagy Nigart? Vagy mindkettőjüket ugyanannyira szeretni fogja, vagy mi?

Figyelt kérdés

2013. szept. 16. 19:52
 1/5 anonim válasza:
Tarts ki! Előbb-utóbb meg fogod tudni... vagy mi?
2013. szept. 17. 12:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Háááát Haticenek is lesz tőle gyereke meg Nigarnak is.Bár kicsit furának tartom mert Ibrahim megcsalta Haticet mikor más nőre rá se nézhetett volna és a Valide azt mondta ezért halálbüntetés jár, de csak el fognak válni... Hatice biztos hogy nagyon szereti akkor. Nigarnál meg már láttuk, hogy vonzódik Ibrahimhoz de szerintem őt is fogja majd szeretni. Szóval szerintem midkettőt fogja szeretni Ibrahim.
2013. szept. 19. 16:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem Nigar kalfát fogja jobban..a későbbi részekben a tökéletes,szerény nőként fogja megnevezni aki nem a hatalmával meg a befolyásosságával szeretteti magába Ibrahimot,hanem az egyszerűségével..Ezért is szereti Ibrahim annyira..Miután a szultán lefejezteti Ibrahimot,Nigár leveti magát egy szikláról...szóval szerintem ez volt az igazi szerelem,nem csak a hatalomért létrejött kapcsolat Haticével..ez az én véleményem a teljes sorozat megnézése után..:))
2013. okt. 4. 17:40
 4/5 cukkfej válasza:
Hát én annyit tudok hogy Nigartól is lesz gyereke, de Hatidzse majd a későbbiek folyamán ikreket szül! Majd a még későbbi részbe Nigar levetei magát egy szakadékba!
2013. okt. 31. 17:56
 5/5 anonim ***** válasza:
EGYÉRTELMŰEN HATICET! HA NIGART ANNYIRA SZERETTE VOLNA AKKOR MEGEGYSZER MEGCSALTA VOLNA!
2019. jún. 26. 01:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!