Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet így is ugyanannyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet így is ugyanannyira élvezni annyira a bulikat mint régen?

Figyelt kérdés

Holnap indulok csajos nyaralásra, amit mindig is szerettem az évek alatt. Csak mi lányok. Ivászat, ismerkedés, flörtölgetés. Egyszóval ezeken a napokon mindig kiélveztük, hogy fiatalok vagyunk, és hihetetlen jól sikerültek ezek a kiruccanások. Életem legnagyobb élménye volt az ilyen, hisz jó barátnőkre akadtam, és a fiúkkal való ismerkedéstől az önbizalmam is nagyban nőtt. Mondjon bárki bármit, vagy vessetek meg, én élveztem a flörtöléseket, és az eseteges elcsattanó csókokat. Persze azért nem tartom magam könnyű vérűnek, így a csók volt a max.

Most viszont barátom van, akit imádok. Eszembe sem jutna megcsalni! Viszont kicsit tartok attól, hogy így is ugyanannyira élvezni fogom a nyaralást? Barátnőim biztos fognak fiúzni, amit nem is sajnálok tőlük, hisz mint mondtam, én is élveztem. De most akkor mi marad nekem, amitől fiatalnak és szabadnak érezhetem magam? Hiányozni fog az önbizalom növelő és versenyszellemmel teli flörtölés. Főként hasonló beállítottságú lányok és esetleg fiúk válaszát várom. Külső szemlélővel úgy tűnhet, hogy nekem nem elég a barátom vagy bármi. EZ NEM IGAZ! A világ egyik legjobb dolga, hogy együtt vagyunk, eszembe sem jutna ezt holmi szórakozással tönkretenni.

Csak ezek az élmények sokat formáltak engem és egy kis középiskolás önbizalom hiányos lányból egy nőt faragtak.

2013. júl. 12. 22:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ha már nem vagy fiatal, akkor nem tudod "kiélvezni" sem a fiatalságodat...
2013. júl. 12. 22:28
 2/14 anonim ***** válasza:
Egyébként rossz témakör.
2013. júl. 12. 22:28
 3/14 A kérdező kommentje:
Fiatal vagyok még, legalábbis annak gondolom magam 19 évesen :)
2013. júl. 12. 22:29
 4/14 anonim ***** válasza:

Akármenyire is rosszul hangzik,ne meny magad a barátnőiddel,vidd a párodat is!

26/F

2013. júl. 12. 22:30
 5/14 anonim ***** válasza:
Szerintem előre ne stresszelj, az nem old meg semmit hanem elront mindent. Nem akarom a bölcs öreget előadni de az élet nem fehér és fekete, úgy értem hogy az teljesen jó ha a sráccal jól megvagytok viszont ha akár most a csajos buli alkalmával akár máskor valaki felkavar mármint pasi az nem a srác hibája hanem egyszerűen valami olyannal találkoztál olyan tulajdonsággal ami benne nincs annyira meg. Szerintem az embrek többsége a normálisnak mondott és nem frigid prűd értékrendet figyelembe véve amennyiben megcsalja a barátját barátnőjét sosem tervezi el előre hanem helyzetek egymásraépüléséből alakul ez ki. Lehet hogy most haragudni fogsz de mivel fiatal vagy ne úgy tekints az életre hogy teljes bizonyos az hogy ezzel a sráccal leszel mindig együtt. Nyilván ha ez így lenne hogy minden oké akkor talán a kérdés sem merült volna fel benned mert ha az önbizalma az embernek a csúcsán van akkor teljes leki nyugalommmal elmegy bulizni és a flörtölőkkel közli hogy pasija van. Régi dalszöveg de "minden korban van valami ami akkor és ott jó..." tehát azok a bulik akkor voltak úgy jók ahogy megélted őket és őszintén most ha a pasiddal jól kijöttök akkor ennél kell több önbizalomnövelő????
2013. júl. 12. 22:39
 6/14 anonim ***** válasza:

Én is ilyen beállítottságú vagyok mint te, szóval nem vagy egyedül. Az előző tanácsát meg szerintem nem ajánlatos megfogadni, hiszen a elviszed a párod, akkor már egyből úszott a "csajos nyaralás" jellege a dolognak és gondolom a barátnőid is korlátolva vagy legalábbis minimálisan feszélyezve éreznék magukat. A legjobb amit tehetsz, hogy elmész velük, de minden nap, akár többször is beszélsz a pároddal, illetve azért a csajokkal is jól érzed magad. Az én barátom nem szól azért, ha más srácokkal táncolok, feltéve ha nem az "állva-szexelünk-a-táncparketten" jellegű műsor. Minimális flört is belefér, bár nem tudom, hogy a te párod milyen jellem ezen a téren. Úgy gondolom, azzal nem lépsz át semmilyen határt, ha rámosolyogsz egy srácra, vagy épp beszédbe elegyedsz vele.

Ám bárhogy is legyen, érezzétek jól magatokat! Remélem tudtam segíteni.

2013. júl. 12. 22:41
 7/14 anonim ***** válasza:
Az "előző" alatt a #4 válaszolót értem.
2013. júl. 12. 22:42
 8/14 anonim ***** válasza:

Azaz engem értesz 4 alatt!

Mosoly,beszélgetés és végül ha megtetszik akkor egy kis szex is belefér nem?Jajj de féltékeny tipus vagyok!

Pedig huszonhat éves létemre szűz vagyok!

2013. júl. 12. 22:50
 9/14 anonim ***** válasza:

Én azzal az állásponttal nem értek egyet, hogy vigye magával a párját. Az egy másik fajta kiruccanás. Ez csajos. Ennyi szabadság jár mindenkinek, főleg 19 évesen.

Az, hogy megcsalja-e vagy sem, az fejben dől el. A beszélgetés abszolút nem garancia semmire. Ha akarja belemegy, ha nem, akkor nem. Csupán annyi, hogy vigyázni kell. Idiótákkal nem állni szóba, illetve nyíltan elutasítani az esetleges hódolókat.

2013. júl. 12. 22:57
 10/14 anonim ***** válasza:
flörtölj is ha akarsz de nem smárolj, meg ne idd magad a sárgaföldig oszt jó lesz az :D
2013. júl. 12. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!