Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet így is ugyanannyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet így is ugyanannyira élvezni annyira a bulikat mint régen?

Figyelt kérdés

Holnap indulok csajos nyaralásra, amit mindig is szerettem az évek alatt. Csak mi lányok. Ivászat, ismerkedés, flörtölgetés. Egyszóval ezeken a napokon mindig kiélveztük, hogy fiatalok vagyunk, és hihetetlen jól sikerültek ezek a kiruccanások. Életem legnagyobb élménye volt az ilyen, hisz jó barátnőkre akadtam, és a fiúkkal való ismerkedéstől az önbizalmam is nagyban nőtt. Mondjon bárki bármit, vagy vessetek meg, én élveztem a flörtöléseket, és az eseteges elcsattanó csókokat. Persze azért nem tartom magam könnyű vérűnek, így a csók volt a max.

Most viszont barátom van, akit imádok. Eszembe sem jutna megcsalni! Viszont kicsit tartok attól, hogy így is ugyanannyira élvezni fogom a nyaralást? Barátnőim biztos fognak fiúzni, amit nem is sajnálok tőlük, hisz mint mondtam, én is élveztem. De most akkor mi marad nekem, amitől fiatalnak és szabadnak érezhetem magam? Hiányozni fog az önbizalom növelő és versenyszellemmel teli flörtölés. Főként hasonló beállítottságú lányok és esetleg fiúk válaszát várom. Külső szemlélővel úgy tűnhet, hogy nekem nem elég a barátom vagy bármi. EZ NEM IGAZ! A világ egyik legjobb dolga, hogy együtt vagyunk, eszembe sem jutna ezt holmi szórakozással tönkretenni.

Csak ezek az élmények sokat formáltak engem és egy kis középiskolás önbizalom hiányos lányból egy nőt faragtak.

2013. júl. 12. 22:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy lehet élvezni így is a bulit. Amikor komoly pasim volt, ugyanúgy eljártam én is a barátnőimmel is bulizni. Ilyenkor ugyanúgy kicsíptem magam, csak már nem álltam le ugye nyíltan flörtölni, de azt megmondom őszintén, baromira élveztem, ahogy leesik a kanok álla, ahogy utánamnéznek:PP
2013. júl. 13. 18:39
 12/14 anonim válasza:

Dettó ugyanezek miatt stresszeltem (stresszelek ) én is. De nekem nincs is most barátom,de ha van kialakulóban vagy ha volt is,ugyanezeken gondolkoztam. Ugyanígy nálam is mindig a csók volt a max,az is csak ritkán és ugyanezért szerettem..önbizalomnövelés,hülyéskedés,flörtölgetés.

Tök jó hogy más is van így én mindig azt gondoltam ezt senki nem értené meg. :)

18L

2013. júl. 15. 20:13
 13/14 anonim ***** válasza:
Aztán meg ha lerib.ncozn.k benneteket jöttök ismét a gyakorira és felteszitek a kérdést "miért"?
2013. júl. 16. 22:45
 14/14 A kérdező kommentje:
Részemről a csók sem fér bele.
2013. júl. 20. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!