Baj, hogyha az egyik kedvenc szereplőm Tyrion Lannister? (Trónok Harca)
Nem baj.
Az egyik legnagyobb arc a sorozatban. De hatalmas Lord Baelish is.
Én se tom mi értelme van az ilyen kérdéseknek. Mindenkinek van kedvence és kész. Nekem pl. Jon Snow, a Véreb és Bánatos Edd (akiből a sorozatban keveset kaptunk).
Tyrionon lehet jókat kacagni, de sztem a sorozatban szimpatikusabb vmennyivel, mint a könyvben.
Egyáltalán nem baj, egyszerűen nem lehet őt nem kedvelni. Én is nagyon megkedveltem, bár az elején még nem volt nagy szám, de egyre jobban kiforrott a karaktere és a színész is nagyon ott van a szeren.
Nekem Daenerys a kedvencem. Erős, bátor, okos, büszke, talpra esett, nem virnyákol mindenért, igazi királynőnek született. Persze van egy-két dolog amivel kapcsolatban nem értettem vele egyet, de mindezektől függetlenül ő az az uralkodó, akire Westerosnak szüksége van. Na meg persze Tyrionra bár őszintén kétlem, hogy neki annyira kellene a trón, szerintem nagyon szenvedne tőle. Dany viszont el tudná cipelni a súlyát.
Sokan mondják, hogy Sansának vagy Aryának kellene megkapnia a trónt, de ezekkel én nagyon nem tudok egyet érteni. Arya is olyan mint Tyrion, egyszerűen hidegen hagyja dolog, Sansa pedig teljesen alkalmatlan lenne a feladatra. Tény, hogy már nem a rózsaszín világban él, tény hogy kicsit összeszedte magát, de még mindig nem elég erős a Vastrónhoz.
Hú egy kicsit eltértem a tárgytól ^^ ezért bocsi.
Olvastam a könyveket, tudom ki vette szárnyai alá, és tisztában vagyok Dany sorsával is.
Mindezektől függetlenül én még mindig úgy gondolom, hogy Sansa nem lesz alkalmas uralkodásra, viszont annak örülnék ha például észak az övé lenne.
Dany tetteivel pedig én (egyet kivéve) teljesen egyet értettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!