Mi a kedvenc animétek?
Sziasztok! Meg szeretnék ismerni pár animét. Nem vagyok az a nagy anime fan. Amikor pici voltam Dragon ballt inuyashát és yuyu hakushot néztem meg pokemont... :D
Elsősorban valami olyasmire gondoltam, ami nem csak értelmetlen harcokról szól 200 részen át. Lehet pihent, de legyen valami mondanivalója, vagy tényleg kikapcsoló legyen :)
Szóval nem ilyen Narutó, Bleach, Dragon Ball és egyéb mainstream animékre gondolok, hanem egy picit másra. :) Mit ajánlotok?
Az én kedvenceim amúgy a Ninja Scroll és a Samurai Champloo. A Chirio Szellemországban, a Vándorló Palota és a D a vámpírvadász szintén a kedvenc animefilmem. :)
Heló!
Elfen Lied, Jormungand, Wolfs Rain, A vándorló palota, Szentjánosbogarak sírja, Másodpercenként 5 centiméter...
De ajánlanám még a több Ghibli filmet, a Paprikát és a Perfect blue-t is.
Anesia, Sword Art Online nekem ez a 2 a favorit:D
De amúgy itt: [link] van fönn csomó és van hozzá részletes leírás + szereplőjellemzés^-^
shisekai yori
shingeki no kyojin
hakuouki
romeo x juliet
méz és lóhere
kuroshitsuji
hotarubi no mori e
boku wa imouto ni koi wo suru
vampire knight
Another
Attack on titan
Shiki
Gallery fake
Honoo no Mirage (nem valami siker,de szeretem)
Spiral
Hell girl
Afro samurai
Trigun
Monster
Basilisk
Mirai Nikki
Death Note
Code geass
Ergo Proxy
Kaiji
Bakemonogatari
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!