Kedvenc animétek?
Hakuouki , Bleach
Atack on titan
Clannad és Clannad Afterstory (az Afterstory-t a sima Clannad nélkül nemlehet megérteni) - rengeteg nevetéssel ajándékozott meg ez az anime és a folytatása pedig egy nagyon remek dráma :)
Sword Art Online - csak mert MMO fan vagyok :), sokan mondják, hogy sablonos a story de nekem ettöl függetlenül NAGYON tetszett és nemérdekel hogy sablonos akkoris jó! :D
Boku wa Tomodachi ga Sukunai [I don't have many friends] - igen jó anime ha végig nevetni akarsz, kissé (van benne egy kis ecchi is de csakis a poén kedvéért ^^)
Steins;Gate - (igen, kell oda az a pontosvesszö) ha tetszett a Death Note akkor ez is fog, csak ez az "idöutazásról" szól. A mü alapja valós történéseken alapszik (csak az anime-be kicsit másképp folytatódtak az események, mint a valóságban, hehehehe^-^)
Kicsit lassan indul be, kb a 8. résztöl lessz érdekes.
Mirai Nikki [Future Diary] - mit is mondjak, dráma vérrel akcióval, ez egy olyan mü amit feltétlen meg kell nézni annak aki szereti a vért (hát igen :D), vagy a drámát és annak is aki a heves akciókat.
Elfen Lied - egyik legvéresebb igényes dráma. Egyszer mindenkinek kötelezö megnézni aki bírja a vér látványát és a leszakadó végtagokat.
Ha gondolod itt utánnuk nézhetsz részletesebben:
Nekem a régebbiek maradtak a kedvenceim... :)
InuYasha
YuYuHakusho
Kaleido Star
Paradise Kiss
Parappa,a rapper
Kukucska :)
Naruto és Ble... Na jó nem xd
Code Geass
Death Note
Fma:Brotherhood
Mirai nikki
Steins*gate
Nekem az örök első:
Ghost in the Shell (cyberpunk műfaj, filozófiai tartalommal, moralizálás, lövöldözések, verekedések, hekkerek, androidok, kiborgok, mesterséges intelliganciák, stb.)
futottak még kategória:
Afro Samurai - Hentelős-kaszabolós
Kiddy Grade - csajkiborgok az univerzum békéjének szolgálatában, ürhajós, intergalaktikus, mesterséges intelligenciás)
Yu Yu Hakusho - shounen fight, természetfeletti erős, verekedős
Elfen lied - már írták
Cowboy Bebop - jövőben játszódó, intergalaktikus lövöldözős, verekedős, nyomozós, fejvadászos
Freezing - alien támadásos, csajos verekedős, génmaniplációs
A kertvárosi gettó (The Boondocks) - kakukktojás mert nem japánok csinálták, de jó. feka kiskolykös, beszólogatós, kicsit verekedős, vicces
Appleseed - posztapokaliptikus, hekkeres, kiborgos, lövöldözős, moralizálós
most fogom majd elkezdeni: IS: Infinite Stratos - akció, iskolai élet, mecha, romantikus, sci-fi, seinen, vígjáték
bleach
naruto
attack on titan
hakuouki ever:)
Írhatnák egy egész hosszú listát is de ami nekem leginkább tetszett:
-Mirai Nikki
-Another
-Btooom
-High school of the dead
-High school DxD(most megy a 2.évad)
-Elfen lied
-Clannad / Clannad after story
-Yosuga no sora (Ez kicsit beteges de szép a története)
-Deadman wonderland
-Boku wa Tomodachi ga Sukunai / Next
-Chuunibyou demo Koi ga Shitai
Ezek voltak a kedvenceim de nézz fel Animeaddicts ra ott találsz sok animét magyar ismertetővel is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!