Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Kedvenc animétek?

Kedvenc animétek?

Figyelt kérdés
Mit ajánlotok? Bármilyen műfaj érdekel. Nem muszáj,de ha tudtok írjatok róla saját szavaitokkal.

2013. aug. 27. 18:24
1 2
 1/20 anonim válasza:
sok animét szoktam nézni, de a favoritom mindig naruto
2013. aug. 27. 18:42
 2/20 anonim ***** válasza:
dragon ball z
2013. aug. 27. 19:01
 3/20 anonim ***** válasza:

Hakuouki , Bleach

Atack on titan

2013. aug. 27. 19:26
 4/20 -Igazmondó- ***** válasza:
Jelenleg a Death Note, de szerintem az is marad egy darabig. Valami hihetetlen jó anime. 2. a Mirai Nikki, ez is annyira jól el van találva, hogy hamar beleszerettem, 3. az Angel Beats, gyönyörű képvilág, történet, zene. 4. a Sword Art Online, nagyon szeretem, mivel nagy mmorpg fan vagyok, a többi 50 amit láttam nagyjából egy szinten van, de azért vannak kiemelkedőbbek. :)
2013. aug. 27. 20:09
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Clannad és Clannad Afterstory (az Afterstory-t a sima Clannad nélkül nemlehet megérteni) - rengeteg nevetéssel ajándékozott meg ez az anime és a folytatása pedig egy nagyon remek dráma :)

Sword Art Online - csak mert MMO fan vagyok :), sokan mondják, hogy sablonos a story de nekem ettöl függetlenül NAGYON tetszett és nemérdekel hogy sablonos akkoris jó! :D

Boku wa Tomodachi ga Sukunai [I don't have many friends] - igen jó anime ha végig nevetni akarsz, kissé (van benne egy kis ecchi is de csakis a poén kedvéért ^^)

Steins;Gate - (igen, kell oda az a pontosvesszö) ha tetszett a Death Note akkor ez is fog, csak ez az "idöutazásról" szól. A mü alapja valós történéseken alapszik (csak az anime-be kicsit másképp folytatódtak az események, mint a valóságban, hehehehe^-^)

Kicsit lassan indul be, kb a 8. résztöl lessz érdekes.

Mirai Nikki [Future Diary] - mit is mondjak, dráma vérrel akcióval, ez egy olyan mü amit feltétlen meg kell nézni annak aki szereti a vért (hát igen :D), vagy a drámát és annak is aki a heves akciókat.

Elfen Lied - egyik legvéresebb igényes dráma. Egyszer mindenkinek kötelezö megnézni aki bírja a vér látványát és a leszakadó végtagokat.

Ha gondolod itt utánnuk nézhetsz részletesebben:

[link]

2013. aug. 27. 20:32
 6/20 anonim ***** válasza:

Nekem a régebbiek maradtak a kedvenceim... :)

InuYasha

YuYuHakusho

Kaleido Star

Paradise Kiss

Parappa,a rapper

Kukucska :)

2013. aug. 27. 21:33
 7/20 anonim ***** válasza:

Naruto és Ble... Na jó nem xd

Code Geass

Death Note

Fma:Brotherhood

Mirai nikki

Steins*gate

2013. aug. 28. 10:24
 8/20 anonim ***** válasza:

Nekem az örök első:

Ghost in the Shell (cyberpunk műfaj, filozófiai tartalommal, moralizálás, lövöldözések, verekedések, hekkerek, androidok, kiborgok, mesterséges intelliganciák, stb.)

futottak még kategória:

Afro Samurai - Hentelős-kaszabolós

Kiddy Grade - csajkiborgok az univerzum békéjének szolgálatában, ürhajós, intergalaktikus, mesterséges intelligenciás)

Yu Yu Hakusho - shounen fight, természetfeletti erős, verekedős

Elfen lied - már írták

Cowboy Bebop - jövőben játszódó, intergalaktikus lövöldözős, verekedős, nyomozós, fejvadászos

Freezing - alien támadásos, csajos verekedős, génmaniplációs

A kertvárosi gettó (The Boondocks) - kakukktojás mert nem japánok csinálták, de jó. feka kiskolykös, beszólogatós, kicsit verekedős, vicces

Appleseed - posztapokaliptikus, hekkeres, kiborgos, lövöldözős, moralizálós

most fogom majd elkezdeni: IS: Infinite Stratos - akció, iskolai élet, mecha, romantikus, sci-fi, seinen, vígjáték

2013. aug. 28. 10:53
 9/20 anonim válasza:

bleach

naruto

attack on titan

hakuouki ever:)

2013. aug. 28. 11:10
 10/20 anonim ***** válasza:

Írhatnák egy egész hosszú listát is de ami nekem leginkább tetszett:

-Mirai Nikki

-Another

-Btooom

-High school of the dead

-High school DxD(most megy a 2.évad)

-Elfen lied

-Clannad / Clannad after story

-Yosuga no sora (Ez kicsit beteges de szép a története)

-Deadman wonderland

-Boku wa Tomodachi ga Sukunai / Next

-Chuunibyou demo Koi ga Shitai

Ezek voltak a kedvenceim de nézz fel Animeaddicts ra ott találsz sok animét magyar ismertetővel is :)

2013. aug. 28. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!