Kedvenc animétek?
Kedvenc Animék:
Dragonball,z,gt
Yu Yu Hakuso
Sailor Moon
Death Note
Attack on Titan
bújj bújj szellem
Ragnarok The animation
Slayers
Valvrave the Liberator
Highschool dxd
Sword art online
Omamori Himari
Dakara Boku wa, H ga Dekinai.
b gata h kei
ichiban ushiro no daimaou
soukou no strain
The Sun Penetrates the Illusions
The Sunday without God
Az orok es a legnagyobb kedvenc a Fullmetal Alchemist* mind2 valtozata. De amik felejthetetlenek es ugyszinten rengeteget adtak nekem, es tanultam beloluk, az a:
Gosick*
Nana-Paradise Kiss
Death note
Rozen maiden* (de nem a 2013-as)
Angel Beats!*
Haibane Renmei
Honey ang clover
Shakugan no shana
Kokoro connect
AnoHana*
Mirai Nikki*
Attack on Titon *(meg nincs is vege, de mar a kedvencek listajan van :D)
Durarara!*
Toradora
Steins Gate*
Sword art online
Kuroshitsuji*
Shiki*
Elfen lied*
Nodame cantabile
Hirtelen ennyi, a *-sok a legleg animek, amiket mindenkinek figyelmebe ajanlok. kortol nemtol fuggetlenul, de a tobbi sem sokkal marad le
Kuroshitsuji
Darker Than Black
Pandora Hearts
Xxx Holic
Shakugan no Shana
Soul Eater
Vampire Knight
Kaleido Star
Tokyo Mew Mew
Hm...most ennyi jut eszembe, de ezek mind nagyon jók! ^^
Another: véres horror thriller. Elég félelmetes, de nagyon jó. Maga a történet is, a megvalósítás, a karakterek. Mindenképpen megéri megnézni. Csak 12 részes, de végig nagyon izgalmas, főleg a vége felé.
Death Note: Hosszabb 37 részes. Nyomozós, természetfeletti, de nekem egy bizonyos ponttól (talán 21-22.rész felé) már kicsit erőltetett. De ezt is nagyon szeretem, egyik kedvencem, a karaktereket nagyon bírom, és a rajzolása is jó.
Kimi ni todoke: Lehet, más sablonnak mondaná, de szerintem ez az egyik legjobb shoujo anime. Nagyon aranyos történet, a szereplők a kedvenceim, és a mangája nagyon szépen van megrajzolva, még ha az anime kicsit más is. 2 évados.
Kaichou wa Mai-sama: másik kedvencem
Uninhabited Planet Survive: túlélős, és nagyon jó anime, izgalmas, de online nincs magyar felirattal.
Tonari no Kaibutsu-kun: Az elején nagyon jónak tűnik, és nem is rossz, de nekem a vége nem tetszik.
Claymore: véres fantasy harcos. Nem a kedvencem, de azért jó, és egyszer mindenképp érdemes megnézni.
És persze Naruto, Fairy Tail meg még van egy csomó :))
fairy tail
naruto
bleach
Sword Art Online
Soul Eater
Katekyo Hitman Reborn
és még sok más :)
Fairy tail: mágusos varázslós, epic nagyon jó anime az egyik legjobb, csak ajánlani tudom
Naruto: a másik nagyon jó egy ninjáról aki elismerést akar, életem legjobb sztorija szinte annyira epic
Bleach: olyan jó mint az előző kettő epic harcok, karakterek, remek anime.
Sao: Nincs jobb romantikus harcolós ennél az biztos, évtized animéje, nagyon epic
D:gray-man: epic ördögűzős, majdnem olyan jó mint az előzőek
Dragon ball: epic fight, goku a legjobb
Yu yu hakusho: rohadt epic az egész, nagyon jó
Ezen kívül bármit láttam nem tetszett, ezek az animék legjobbjai, mindenki nézze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!