Valami jó démonos/vámpíros/ördögös, de romantikus anime?
Hát, nem tudom, mennyire leszel elégedett a válaszommal, mivel nem mondhatom biztosra, hogy az összes feltételed teljesül...
Hiiro no Kakera (démon van benne, romantikusnak elmondható, a srác viszont egyáltalán nem akar senkinek sem rosszat, és a lány se fél tőle... )
Hakuouki (inkább történelmi, a végén cseppentenek egy kis romantikát is... a fiú szerintem nem rossz, sőt, egyáltalán nem az, és a lány a démon... )
Ha láttad az Ao no Exorcist c. animét, javaslom a mangát. :) Valahogy "élethűbb" néhány ponton, gondolok itt a 15-16. részben történtekre. (És nincs olyan hamar vége, aminek határozottan örülhetünk. :D )
Inkább mangákat tudnék javasolni, nem tudom, azokra vevő vagy-e, de ha igen, az animeaddictson és a mangazinon elvétve találhatsz ilyesmiket. :)
Diabolik Lovers:vámpíros
Karin:vámpíros
Blood+:vámpíros
Dance in the vampire bund:vámpíros
Shiki: lehet hogy egy kicsit démonos
Chrono Crusade:démonos
Srtike the blood
dance in the vampire bund - bár ez nem annyira olyan amit írtál de jó
fortune arterial
Ezeket tudom még. Ha van olyan amit már láttál akkor elnézést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!