Létezik olyan Anime sorozat ami romantikus és jó véget ér?
A Kamisama Hajimemashitának hol van jó vége?._. Mert alapból nem nagy cucc az egész, és úgy alig szólt bármiről is. A amngája sem valami túl jó:s tipikus shoujo...
Azok amiket írtak a többiek jók, hozzátenném a Bokura ga Ita-t. 25 részes, és elvileg van még egy élőszereplős befejezése is. Nekem nagyon tetszett.
Itazura na Kiss-nek is normális befejezése van, bár nekem nagyon érezhető volt az erőltetett poénok és történetszál, de lényegében élvezhető volt.
ef - a tale of memories./melodies. Romantikus dráma. Attól. hogy dráma a vége jó, és nem halnak meg benne a szereplők. (több szálon megy, és 1 haláleset van benne, de nagyon jó)
DN Angel? nem emlékszem a végére ^^" De arra emlékszem, hogy nem volt rossz.
az Amnesia egy idopocseklas... a foszereplonek nincs szemelyisege, mert elvesztette az emlekeit, es allandoan meghal, es mikor ujraeled mindig mas pasia van. Hogy ez hogyan kezdodott el vagy mi lenyege van, es hogy a mano aki vele van az az orion vagy ki, hogyna kapcsolodik mindehez, szamomra nem derult ki, lehet azert mert halalra untam magam kozben. Ez az anime kis nyalcsorgatoknak van, mert kizarolag az openinge es a grafikaja jo, a karakterek es a tortenet pocsek.
Keres valami neked valott inkabb a fentebb felsoroltak kozul
en is ajanlanam az Itazura na kisst, mert az be van fejezve, az AnoHanat* (most fog kijonni a movie is)
Gosick*
Kaichou wa maid sama
Nodame cantabile (+dorama) *
Honey and clover(+dorama)*
Ouran High school host club (+ doramaja)*
Kimi ni todoke, es a hasonlo Sukitte ii na yo
Kokoro conect*
Hyouka*
Toradora*
Myself Yourself*
meg a Sword art onlinet es a Steins Gatet is ajanlanam *
a csillagosokat nagyon szerettem, a tobbit mar kevesbe, de azok sem voltak olyanok mint az amnesia, azt magasan felulmuljak
joszorakozast, remelem tudtam segiteni :D
jaj igen es az Animeaddicts oldalan utanna tudsz nezni mindennek reszletesen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!