Létezik olyan Anime sorozat ami romantikus és jó véget ér?
Figyelt kérdés
Sajnos csak olyanokat láttam ahol meghal a főszereplő vagy a barátja vagy csak egyszerűen semmi nem történik a végén..:|2013. aug. 26. 08:49
11/18 A kérdező kommentje:
A Vampire Knight utolsó része azért nem tetszett, mert én jobban szerettem volna ha zeroval jött volna össze de amúgy semmi bajom nincs azzal az animével ezt csak magamnak köszönhetem hogy nem tetszett..( :) )
Az utánad szólónak meg köszönöm a felvilágosítást az Amnesia-ról megspóroltam egy csomó időt azzal hogy nem néztem meg akkor.:) Igy legalább tudom nézni a többit amiket ajánlottatok:) Köszönöm mindenkinek!!
2013. aug. 28. 20:48
12/18 anonim válasza:
nincs mit :)
amugy a Vk-val en is egyet ertek, bar miota lattam sokkal komolyabb animeket is nalla, mar nem vagyok ugy belehullva mint akkor mikor lattam (meg akkor volt mielott megcsinaltak volna hozza azt a szerencsetlen szinkront), mondhatni kinottem xD
13/18 anonim válasza:
Mirai Nikki de a végén az OVA-t is nézd meg akkor lesz jó vége
14/18 A kérdező kommentje:
oké:)
2013. aug. 30. 19:48
15/18 A kérdező kommentje:
Tudtok még mondani?? mindegyiket végignéztem :|
2013. szept. 27. 18:14
18/18 -Igazmondó- válasza:
Te utolsó ne légy szemét :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!