Mi a véleményetek a Szürke ötven árnyalat filmbeli leendő szereplőkről?
Én csalódtam, hogy olyan "nevenincs" embereket választottak...És nem régiben olvastam, hogy a felháborodott rajongók indítottak egy online petíciót, hogy ne Ők legyenek a szereplők és már több mint 7000-en "aláírták". Szerintem ennek semmi értelme. :)
Ti mit szóltok ehhez az egészhez?
Utolsó: igen ő lesz, Charlie Hunnam :)
Azért ő nem olyan nevenincs, sorozatokban, pár filmben már szerepelt.
Én a "nevenincs"-et nem véletlen tettem idézőjelbe, hisz én és elég sok ember nem ismerjük Őket (persze vannak akik igen) és jobban örültünk volna, ha karakteresebb, tapasztaltabb színész/színésznő játszaná. Ráadásul a könyv alapján, ahogy leírja a szereplőket én teljesen mást képzeltem el. Ezért is tettem fel a kérdést, hogy más (AKI olvasta is a könyvet) mit gondol.
No meg a másik, amit kiemeltem a kommentebben, hogy ez igazából számomra másodlagos, mert arra vagyok valójában kíváncsi, hogy mennyire maradnak hűek a könyvhöz ;)
Belenéztem a Trónok harcába és nem fejteném ki véleményem :)
Amúgy én is csak onnan ismerte, hogy egy sorozatban játszik, amiről olvastam...
Amúgy nekem ő volt a kedvencem. Matt Bomer
Szerintem ő aztán tényleg "Christian Grey-es" :)
Bár lehet, hogy sok embernek ő se ismerős.
Szerintem a világ egyik legszexibb férfija, sajnos meleg, de ettől függetlenül el tudta volna játszani a szerepet, de tény, hogy nem választottak volna egy meleg férfit a szerepre.
Matt Bomer-ről csak FB-on hallottam először :) Előtte azt sem tudtam hogy létezik, de valahogy sejtettem hogy meleg :)
Én Ian-re vagy Ryan Goslingra szavaztam volna, ha lehetett volna :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!