Mi a véleményetek a Szürke ötven árnyalat filmbeli leendő szereplőkről?
Én csalódtam, hogy olyan "nevenincs" embereket választottak...És nem régiben olvastam, hogy a felháborodott rajongók indítottak egy online petíciót, hogy ne Ők legyenek a szereplők és már több mint 7000-en "aláírták". Szerintem ennek semmi értelme. :)
Ti mit szóltok ehhez az egészhez?
Tudtam előre, hogy akárkiket is választanak, a rajongók háborogni fognak. Ez mindig így megy könyvadaptációknál, egyszerűen lehetetlen mindenkinek megfelelni.
Nekem is megvoltak a favoritjaim, akiket nagyon szerettem volna, ezt a két embert pedig életemben nem láttam, de én nem háborgok, pozitívan állok hozzá, biztos vagyok benne hogy legjobb tudásuk szerint játsszák majd el a szerepeiket, és kiváncsian várom a végeredményt.
Ez szerintem hülyeség. A "nevenincs" szereplőknek is kell valami, ami elindítsa őket a sztárság felé. Te nem szeretnél eljutni a csúcsra, ha színész lennél?
Végülis olyan mindegy, ki játszik benne. A lényeg, hogy jól végezze a dolgát, nem?
Petíció... Ha ennyi a szabadidejük, csináljanak valami építőjellegüt. Nem szerepelhet Brangelina mindegyik filmben, mert nagy a hírnevük. Aztán arról ne is beszéljünk, hogy hány híres, de béna színész van...
"Szerintem azon áll vagy bukik, hogy teljesítik a dolgot és műkődik-e közöttük a kémia, hisz ez lesz az egyik legfontosabb dolog majd a filmben. :)"
Szerintem is :)
Hosszú lesz ez az egy év, mire a mozikba kerül...:D
Ha Jack Nicholsonnak nem adták volna meg az első szerepét, ma nem itt tartana.
Nézd csak meg a Trónok harca sorozatot. Teli van kezdőkkel, első filmesekkel, még egy dj is van benne, meg erőemberek stb. Volt akinek ez hozta meg a hírnevet, sokan színházi színészek. Mégis az egyik legnépszerűbb sorozat lett. Nekem személyes kedvencem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!