Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek a Szürke...

Mi a véleményetek a Szürke ötven árnyalat filmbeli leendő szereplőkről?

Figyelt kérdés

Én csalódtam, hogy olyan "nevenincs" embereket választottak...És nem régiben olvastam, hogy a felháborodott rajongók indítottak egy online petíciót, hogy ne Ők legyenek a szereplők és már több mint 7000-en "aláírták". Szerintem ennek semmi értelme. :)

Ti mit szóltok ehhez az egészhez?

2013. szept. 5. 11:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Tudtam előre, hogy akárkiket is választanak, a rajongók háborogni fognak. Ez mindig így megy könyvadaptációknál, egyszerűen lehetetlen mindenkinek megfelelni.

Nekem is megvoltak a favoritjaim, akiket nagyon szerettem volna, ezt a két embert pedig életemben nem láttam, de én nem háborgok, pozitívan állok hozzá, biztos vagyok benne hogy legjobb tudásuk szerint játsszák majd el a szerepeiket, és kiváncsian várom a végeredményt.

2013. szept. 5. 11:53
 2/14 A kérdező kommentje:
Ezzel én is így vagyok. Én igazából nem is a szereplőkre vagyok/voltam kíváncsi, hanem arra hogy mennyire maradnak hűek a könyvben leírtakhoz ;) Mert azt be kell vallani, nem valami mozibarát kategória ;) Már nagyon várom, hogy hogy fogják megoldani :)
2013. szept. 5. 11:57
 3/14 A kérdező kommentje:
Pontosítok :) 42.972-en "írták" már alá :O
2013. szept. 5. 11:59
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez szerintem hülyeség. A "nevenincs" szereplőknek is kell valami, ami elindítsa őket a sztárság felé. Te nem szeretnél eljutni a csúcsra, ha színész lennél?

Végülis olyan mindegy, ki játszik benne. A lényeg, hogy jól végezze a dolgát, nem?

Petíció... Ha ennyi a szabadidejük, csináljanak valami építőjellegüt. Nem szerepelhet Brangelina mindegyik filmben, mert nagy a hírnevük. Aztán arról ne is beszéljünk, hogy hány híres, de béna színész van...

2013. szept. 5. 12:11
 5/14 anonim ***** válasza:
Először én is háborogtam kicsit a férfi szereplőn, de jobban megnézve nagyon jó pasiról van szó, aki már a sorozatos berkekben ismertebb és már szerepelt pár filmben. Bár nekem is volt egy favoritom, akit jobban el tudtam volna képzelni ebben a szerepben.... Szerintem azon áll vagy bukik, hogy teljesítik a dolgot és műkődik-e közöttük a kémia, hisz ez lesz az egyik legfontosabb dolog majd a filmben. :)
2013. szept. 5. 14:02
 6/14 A kérdező kommentje:

"Szerintem azon áll vagy bukik, hogy teljesítik a dolgot és műkődik-e közöttük a kémia, hisz ez lesz az egyik legfontosabb dolog majd a filmben. :)"

Szerintem is :)

Hosszú lesz ez az egy év, mire a mozikba kerül...:D

2013. szept. 5. 14:14
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha Jack Nicholsonnak nem adták volna meg az első szerepét, ma nem itt tartana.

Nézd csak meg a Trónok harca sorozatot. Teli van kezdőkkel, első filmesekkel, még egy dj is van benne, meg erőemberek stb. Volt akinek ez hozta meg a hírnevet, sokan színházi színészek. Mégis az egyik legnépszerűbb sorozat lett. Nekem személyes kedvencem.

2013. szept. 5. 14:16
 8/14 anonim ***** válasza:
nem az a baj hogy nevenincsenek... az nem lenne baj ha jó lenne a szereposztás..
2013. szept. 5. 20:01
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sokkal jobb hogy nevenincs szereplőket kértek fel. Gondolj bele ha Brad Pitt játszaná a főszereplőt. Milyen lenne? Semmilyen, mert tudnánk hogy Brad milyen szerepekben játszott előtte, és nem nagyon tudna újat mutatni. Amúgy meg nem értem miért háborognak. Nem is tudják hogy milyenek a nevenincs színészek. Ha anya spenótot főz itthon én sem kezek el aláírást gyűjteni mert nem kóstoltam, nem tudom milyen. Amit nem ismerünk az ellen kár háborogni, akár még jó is kisülhet belőle.
2013. szept. 6. 10:45
 10/14 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Amúgy ő lesz a főszereplő? (netes keresés után őt adta ki, ti rajongók jobban tudjátok) Mert ha ő lesz akkor áááááááááá, meg kell néznem! :D [link]
2013. szept. 6. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!