Ötven árnyalat megfilmesítése hogy áll?
Figyelt kérdés
Nem tudok angolul, igy csak szavakat sikerült elkapnom belöle.Tehát az van hogy megvan ki irja a forgatókönyvet(Kelly Marcel), ez éppen folyamatban van, casting még nincs, csak a rajongók által kijelölt szinészek és szinésznök? De akkor milyen szavazásról volt szó? Ki szavzott és mikor? És akkor most hol jár az egész folyamat ? kik vannak még benne a szavazásban? tudja valaki? MEnnyi idő alatt fogják leforgatni a filmet? és akkor nyáron már tényleg látható lesz?2013. jan. 5. 14:36
1/4 anonim válasza:
hát én is kíváncsi vagyok a filmre!
de szerintem még semmi sincsen tutira lefixálva ezzel kapcsolatban!
hát idén nyárra kétlem h a moziba lesz, még a forgatókönyv sincsen megírva, casting se volt, meg a forgatás, utómunkák...stb
de örülnék én is ha nyárra már kész lenne!
3/4 anonim válasza:
2015-ben fogják mutatni a mozikban angolul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!