Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » én most egy pedó vagyok? Vagy...

én most egy pedó vagyok? Vagy tényleg nagyon cukira vannak megrajzolva a kölykök az animékben?

Figyelt kérdés

pl egy csomó animében a fiatalok kölykök szuper cukira vannak megrajzolva. vagy ez csak nekem tünik így?

F

2013. szept. 2. 00:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Igen, az vagy. Kerüld a gyerekeket.
2013. szept. 5. 12:14
 12/14 anonim ***** válasza:
Ne szégyeld. Mi is erre hokizunk. Ne tagadd meg PEDO természeted :D
2013. szept. 8. 23:43
 13/14 mikasa ***** válasza:
hee ezen most nevetem egyet és válasz minden ember szereti a cuki dolgokat én is nagyon szeretem az animéket és van az a szó hogy kawaii ami cukit jelent és az anime készítők mindig is használják ezt vagyis a kawaii faktor ami direkt kelt az emberekbe olyan zabálni való érzést hogy jaj de kis cuki meg az ilyeneket tehát ez semmi féle képen se pedofilizmus amig nem táplász irántuk nemi vágyakat
2014. febr. 1. 23:56
 14/14 mikasa ***** válasza:

még annyi hogy a rokmanos kérdés én még nem látm de nem sokkal jobb egy ilyen cuki szereplőt nézni (főleg a gyerekeknek) mint sem egy na szóval egy ilyet

[link]

2014. febr. 2. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!