Emberek mit szerretek az idióta animékben?
1. rossz kategória
2. már ha eleve úgy állsz hozzá hogy valami idiótaság akkor fölösleges magyarázni... zárt elméjű ember úgyse érti meg
a kegyetlenség és cukiság ötvözetét!
amúgy meg rossz kategória..
Khm...
1, az anime NEM állat
2, mindenkinek van, ami tetszik, ezt nem ilyen stilusban kellett volna megkérdezni!
3, *szerettek, nem "szerretek"
4, Az anime vicces, néha drámai, máskor szerelmes. Sokoldalú. Én ezért szeretem. És ahogy az első mondta: Jó benne élni!
Keress kérdéseket hasonló témákban: anime, világ legízléstelenebb mese fajtája
és az anime NEM MESE!!!!!! csak az idióta emberek nem tudják felfogni...
ajánlom ezt a szakdolgozati filmet:
Az egyik barátom mindig ,,kicikizett'' az animék iránti rajongásom miatt. Aztán egyszer, mikor nálunk vendégeskedett, megmutattam neki a Bleach-et. Azóta is nézi, és szerintem szereti is! :)
Ebből látszik, hogy amit idiótának hittél, egyszer majd a kedvenc dolgaid közé fog tartozni. Nem feltétlenül, de lehetséges. Animéből rengeteg van. Egy tíz éves ugyanúgy talál az érdeklődési körének megfelelőt, mint egy húsz. Van belőle romantikus, dráma, sci-fi, horror, stb. Csak egy ostoba, unalmas, és személytelen ember nem talál olyan animét, ami tetszik neki. Az, hogy idiótának nevezted az animéket, egyenlő azzal, hogy idiótának nevezted MAGAD. A kulcsszó pedig biztosított minket erről a tényről.
Én sem rajongtam annyira az animéért, aztán mikor lett A+ később Animax, elkezdtem nézni, mert jobb nem volt. Vannak köztük jó, rengeteg műfaj létezik, vannak gyerekesebbek, vannak komolyak, vannak elgondolkodtató és értelmes animék is. Szerintem mindenki meg tudja találni a magának tetszőt.
Nem kell azonnal elítélni valamit, mert anime.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!