Másnak volt olyan hogy annyira elmerült az Animékben hogy a valós nem fogta föl hogy van és nem is érdekelte hogy pl. :csak Anime járt az agyadban?
Én egyszer láttam anime-t, mert van egy anime-rajongó ismerősöm, és mondta, hogy nézzem meg, de az volt az utolsó is. Ahogy vége lett, nem is gondoltam rá többet, mert még az is jobban érdekelt, ahogy a kis pici porszemek rászállingóznak a wifi-router-emre.
Szóval nem. Amit Te csinálsz az beteges. Gondolj inkább a szexre.
Igén én pl ilyen vagyok ha látok egy jó animét szinte egész nap az jár a fejemben.
Bocs 1 válaszoló de szerintem értelmesebb ilyeneken gondolkozni minthogy egész nap mást se csinálni csak a szexre gondolni, de ha te egy kétlábon járó f*asz akarsz lenni(ha férfi vagy) akkor jó úton haladsz. ;)
Az ilyen gyenge érv + kacsintós smiley-val elég jól ki lehet engem hozni a sodromból. :) Nevetséges, hogy azt hiszed, hogy most jól megmondtad nekem. :) Az ilyeneknél az ilyen tinip*csák jutnak eszembe, akik Facebook-on felvilágosítanak mindenkit az életről a kimásolt-beillesztett idézetekkel.
'de ha te egy kétlábon járó f*asz akarsz lenni(ha férfi vagy) akkor jó úton haladsz. ;)'
Már miért haladnék én jó úton efelé? Igazán érdekelne, hogy miből következtettél erre. :) Nem mondtam, hogy én egész nap a szexre gondolok. Azt írtam, hogy nem olyan beteges egész nap ezt csinálni ahelyett, hogy kizárja maga körül a valóságot, és egy kitalált világba vonuljon, ahol Naruto-nak vagy Yu-Gi-Oh szörnynek képzeli magát, vagy a fene tudja mi mást néznek még az anime-sek. Az előbbi pedig nem zárja ki magából a környező világot, és ez csak ilyen kellemes mellékszála a gondolkodásnak, és mellette lehet csinálni ezernyi produktív dolgot.
Na de figyelek rád a boci szemeimmel, hogy akkor válaszolj a feltett kérdésemre. :) Nem fogok itt nekiállni fényezni magam, viszont elég meggondolatlan dolog volt tőled az a kijelentésed rólam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!