Teljesen kiborító! Anyukám nem engedi, hogy South Parkot nézzek! Mit tudok ezzel kezdeni?
Figyelt kérdés
Valamilyen szinten meg tudom oldani, hogy nézzem, mert osztálytársak tudnak átküldeni mobilomra de az azért nem az igazi. :( mellesleg nem akarok várni addig, ameddig saját házam lesz és én döntöm el mit akarok (mivel az még kissé messze van). Tudom, hogy sok előítélet éri ezt a műsort de én imádom :D Végülis az igazságot mutatja, egy kicsit elvadult formában. és anyukám ezt nem tudja megérteni :@2009. okt. 31. 22:28
11/12 anonim válasza:
én 13 évesen anyukámmal néztem a south parkot egyébként :D
12/12 A kérdező kommentje:
xD
2009. nov. 1. 16:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!