Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Teljesen kiborító! Anyukám...

Teljesen kiborító! Anyukám nem engedi, hogy South Parkot nézzek! Mit tudok ezzel kezdeni?

Figyelt kérdés
Valamilyen szinten meg tudom oldani, hogy nézzem, mert osztálytársak tudnak átküldeni mobilomra de az azért nem az igazi. :( mellesleg nem akarok várni addig, ameddig saját házam lesz és én döntöm el mit akarok (mivel az még kissé messze van). Tudom, hogy sok előítélet éri ezt a műsort de én imádom :D Végülis az igazságot mutatja, egy kicsit elvadult formában. és anyukám ezt nem tudja megérteni :@
2009. okt. 31. 22:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Muszáj anyukádnak tudnia hogy te épp mit nézel?:)
2009. okt. 31. 22:43
 2/12 anonim ***** válasza:
hát ezaz. nincs a szobádban tv és nem tudod nézni este? vagy gépen? ott is nézheted csomó helyen lehet nézni meg letölteni is vagy anyukád mindig felügyeli h mit csinálsz amikor netezel?
2009. okt. 31. 22:44
 3/12 A kérdező kommentje:

sajna a gép elég központi helyen van :S A tv meg végképp...:( és nincs mindig itthon de általában a testvérek igen és nem mintha beköpnének de elég szar érzés...:( és anyukámnak se nagyon szívesen hazudok de mostmár betelt a pohár én nem érdekel mit gondol :@

L/15

2009. okt. 31. 22:49
 4/12 anonim ***** válasza:
15 évesen már szerintem azt nézel amit akarsz, legalább is nekem már 13 évesen sem szólhattak bele. Ne hagyd... nézzed és kész.
2009. okt. 31. 22:58
 5/12 anonim ***** válasza:
most megy az mtv-n ... ><
2009. okt. 31. 23:01
 6/12 A kérdező kommentje:
köszi a komikat... jah tudom, h most megy az MTV-n :( elég szívás :S
2009. okt. 31. 23:23
 7/12 anonim válasza:

Szia! Hát szerintem is már épp itt az ideje, hogy azt nézz amit akarsz!(15/L) Nekem anyukám 13 évesen nem engedett ilyeneket nézni.. de mostmár nem szól bele h mit nézek..:)

meg a South Park nem is durva.. tk jó 'mese':DD már itt lenne az ideje h kicsit elengedjen anyukád..!

2009. nov. 1. 00:04
 8/12 anonim ***** válasza:
eten fenn vannak a részek, letöltöd fülhallgató fél szemmel sasolsz hogy jön e valaki :) elején nekem sem nézték jó szemmel mert csak ***-ok repkedtek :D de már meg se kottyan még Mamának se XD
2009. nov. 1. 00:51
 9/12 anonim ***** válasza:
Mond meg anyukádnak, hogy te ezt akarod nézni. Nem akarlak megbántani, de anyukádnak muszály tudnia hogy te mit nézel?
2009. nov. 1. 10:36
 10/12 A kérdező kommentje:
nagyon köszi a sok biztatást :) szerintem tök igazatok van. csak anyukám nem éppen olyan, akinek ha azt mondom, hogy ezt akarom nézni akkor megengedi... amúgy már rengetegszer próbáltam... de nem baj, igazatok van. nem kell tudnia róla, hogy mit nézek. :) 15 évesen már nem szólhatna bele.
2009. nov. 1. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!