Mit tegyek? Hogyan szokjak le?
Figyelt kérdés
Eléggé sorozat függő vagyok és most ,hogy kezdődik a suli szezon szeretnék róluk leszokni. Egyszerre 10-nél több sorozatot nézek és remegve várom az új részeket. Mindig tudni akarom ,hogy folytatódik a sztori na meg film mániás is vagyok. Kicsit le kell állnom ,mert nem marad semmi időm :/Szóval segítsetek ,hogyan tudok leszokni róluk..
Hülye válaszoktól kiméljetek:)
2013. aug. 27. 21:04
1/5 anonim válasza:
Hatarozott celkituzes. Valassz magadnak egy celt es annak eleresere koncentralj. Tudom jol, en is olyan vagyok mint te. Ez nekem reszben segitett.
2/5 A kérdező kommentje:
Ezt már próbáltam és nem bírom muszáj tudnom,hogy folytatódik és mindig beleőrülök miközben várom a köv. részt
2013. aug. 27. 21:20
3/5 anonim válasza:
Akkor keresd meg a neten a tartalmat, elolvasod, es nyugton ulsz, mert tudod, hogy mi fog tortenni :D
4/5 anonim válasza:
Kezdj egy új hobbit,ami leköt,pl. gitározni! :)
5/5 anonim válasza:
Nagyon bonyolult ez a kérdés.
Az okokat az alábbiak nagyjából összefoglalták, de a megoldásra a mai napig nincs válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!