Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Csontváros? Ki ő?

B25 kérdése:

Csontváros? Ki ő?

Figyelt kérdés

Néhány előzetes videóban benne van Alex Pettyfer. Ő ki?

Talán ő lesz Sebastian mert a videóból valahogy ezt szűrtem le. Valaki tudd valamit? Vagy pedig őt is felkérték Jace szerepére de nem fogadta el? Itt van néhány ilyen videó

http://www.youtube.com/watch?v=oQWICnJvzz0

http://www.youtube.com/watch?v=nOcjuhwp7Dc

Előre is köszi!

2013. aug. 21. 13:24
 1/5 anonim válasza:

Ezek közül egyikben sincs benne...

Azt akarták hogy ő legyen Jace, úgy tudom fel is kérték, de nem fogadta el. De lehet hogy fel se kérték, igazából a rajongók akarták hogy ő legyen, mert helyes, és valljuk be jobban "Jace" mint Jamie. Csakhogy a srác egy pocsék színész. Na mindegy.. A kérdésedre a válasz: úgy tudom nem lesz benne semmilyen szerepben.

2013. aug. 21. 15:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Jace szerepére kérték fel, de nem fogadta el, mert többé már nem akar tiniket játszani.
2013. aug. 21. 15:08
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem akarok veszekedni, ne haragudjatok, de szerintem Jamie igenis inkább Jace, mint Alex. Akár mit is csinál, akkor is egy angyalarcú kisfiús srác marad, nehezen képzelném el az arrogáns, bunkó Jacet játszani.

Jamie pedig szerintem igenis jó, olyan az arca.

Szóval nekem inkább Jamie Jace.

A kérdésre hogy azért én is válaszoljak, Alexet valóban csak akarták, de semmi köze nem lesz a filmhez :)

2013. aug. 28. 07:43
 4/5 anonim ***** válasza:
51%
Egyébként az első linknél igazából Sebastianra gondolnak. Nem tudom, ki tud itt angolul, de oda volt írva: My name is Jonathan Christopher Morgenstern. És a vége felé pedig, hogy My name is Jonathan, but everyone calls me Sebastian. (Vagyis: Az én nevem Jonathan, de mindenki Sebastiannak hív.) És akkor a videó közepén, hogy I have a brother, and i will bind him to me. (Ez kicsit zavaros, mert szó szerint én kötődik hozzám, de mind1 valami olyasmi, hogy VAn egy fiútestvérem/fivérem aki kötődik hozzám) és hogy I have a sister, andi will teach her to love me. (vagyis van egy lánytestvérem[a könyv szerint húgom] akit meg kell tanítsak, hogy szeressen engem). Ezek egyértelműen megadják, hogy Sebastianról beszélünk, de hogy őszinte legyek, ebben a videóban csak Jamievel találkoztam, nem láttam senki újat... És a második videó szerint is Sebastian mutat, és ott már látom az új színészt. (És itt most megjegyzem, hogy én mint Végzet Ereklyéi rajongó, aki a könyvbe szeretett bele előbb, kikérem magamnak: SEBASTIAN FEKETE HAJÚ, KÉRLEK SZÉPEN, MINT VALENTINE!!!, de mind1xD) Háth asszem ez egy picit hosszú lett :)
2014. febr. 14. 22:01
 5/5 anonim válasza:

Kedves utolsó:

Ha a könyve szerettél bele akkor tudod hogy Sebastian szőke, és feketére festi csak a haját. De mindegy.

2014. márc. 17. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!