Végzet Ereklyéi:Csontváros moziban? (lent)
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem hogy megnéztem a moziműsort és láttam hogy az van kiírva hogy angol.Na szóval az érdekelne hogy felirat lenne-e hozzá vagy nem.Aki tudja az kérem írja meg.
Előre is köszönöm :)
2013. aug. 19. 18:18
1/11 anonim válasza:
Attól függ melyik moziról van szó. Elég valószínűnek tartom azonban, hogy feliratos, mert a film célközönsége nem igazán tud angolul.
2/11 A kérdező kommentje:
Szeged-Cinema City
2013. aug. 19. 19:01
4/11 A kérdező kommentje:
értem köszi! :)
2013. aug. 19. 19:17
5/11 anonim válasza:
Jujj én is Szegeden vagyok és tűkön ülve várom. *.*
6/11 A kérdező kommentje:
utolsó: te mikor mész? :D
2013. aug. 21. 11:22
7/11 anonim válasza:
Megvárom a szinkront, mivel a 20.30-as kezdés problémás nekem hazamenetel szempontjából, + a barátaim úgy néznék. Az is kicsit visszatart most, hogy az amerikai kritikák kicsit lehúzóak.
8/11 A kérdező kommentje:
én is gondolkoztam már azon hogy megvárom a szinkront mert nemszeretem a feliratos filmeket :/ csak gondolom nemmostanába fogják kiadni szinkronosan :(
2013. aug. 22. 20:12
9/11 anonim válasza:
Dehogynem. 1 hét múlva, 29-én kerül szinkronosan a mozikba. :)
10/11 anonim válasza:
Amúgy volt egy Kata nevű osztálytársam, pont úgy írsz mint ő. :) Csak nem te vagy az? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!