Az idei filmek közül szerintetek eddig melyek esélyesek a 2014-es Oscar-on?
Figyelt kérdés
2013. aug. 20. 00:58
1/6 anonim válasza:
Kicsit korai még, eddig nem jelent meg igazán értékelhető film, talán A nagy Gatsby című kivétel szerintem.
2/6 anonim válasza:
Valószínűleg a leggiccsesebbek, a legnyálasabbak és a leghazugabbak.
3/6 anonim válasza:
A nagy Gatsby? Ugyan, nem rossz film, de túlságosan a látványra épül, amúgy egy giccs. Meglepődnék, ha pár technikai kategórián kívül jelölést kapna :D
4/6 anonim válasza:
A Great Gatsby szerintem esélyes lehet látvány kategóriában. Sokan azt mondják, hogy idén a Wolf of the Wall street tarolni fog, bar szerintem esélytelen hogy DiCaprionak adják a legjobb férfi szereplőt, hiszen a kicsapongó élete miatt a zsűri nem nagyon szereti. AMi még esélyes az a Hobbit mindenféleképpen, technikaiban esélyes lehet a 47 ronin is szerintem. De idén nem volt akkora hatalmas a felhozatal mint tavaly. Ott volt a Django a a Nyomorultak a Lincoln, hát idén eléggé szegényesre sikerült...
5/6 anonim válasza:
Ami szerintem az utóbbiak mellé még esetleg becsúszhat, az American Hustler és az Anna Karenina talán
6/6 anonim válasza:
12 év rabszolgaság, egyértelmű. Csak a trailert láttam, de minden benne van, ami a 80 és halál között lévő 6000 fehér majom kielégítéséhez szükséges. Nem fehér, nehéz sorsú főszereplő, egy nagy adag csoda/szerencse és csöpögős forgatókönyv. Ezen kívül még két filmet tudnék esélyesként megemlíteni, az egyik a Philips kapitány, ami szerintem a vágás és férfi főszerep díját vinni fogja, a másik pedig a Hajsza a győzelemért, amit még nem láttam, de Oscar esélyesnek tűnik. A hobbitot és a nagy gatsbyt jelölni is nevetséges volna, már ezektől kitelik....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!