Segítség! Melyik ez az Oscar-díjas film?
TCM-en láttam pár hete. Arról szól, hogy egy "kissé" bolond család lánytagja együtt jár egy nagyon gazdag sráccal, de annak az apja meg meg akarja szerezni a családnak a házát, hogy a telekre valami nagy üzemet építsen.
Azt tudom, hogy megkapta a legjobb filmnek járó Oscart, talán Francis Capra rendezte, de ebben nem vagyok biztos.
Francis Capra egy színész.
Esetleg leírhatnád, hogy hányas években játszódik a film? És hogy hol? Híresebb színész? Biztos, hogy Oscart nyert?
biztos hogy Oscaros, mert emlékszem hogy az idei Oscar gálára hangóldván adtak le olyan filmeket, amik a legjobb film díját kapták (ezzel meg is dőlt az a pár hetes időpont, amit megadtam fönt:) )
csak annyit tudok még sajnos hozzátenni, hogy kb. 2 óra, fekete-fehér, és játszik benne egy nagyon híres színész, aki Hitchcock-filmjeiben is játszott, de a nevét sajnos nem tudom :(
bocsi hogy csak ennyi, de nem igazán vagyok képben a filmek világában :S de ezt szeretném megnézni még mindenképp
Köszönöm a listát! Hamar megtaláltam,a film címe You can't take it with you
a rendező neve pedig Frank Capra, nem Francis :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!