Gáz ha nem tudom végignézni a dragonball-t?
hallom, hogy milyen jó meg minden, de mindig belekezdek és egyszerűen (fanoktól és a rajzolását tisztelőktől előre is bocsánatot kérek a kifejezésért)hányok a rajzolásától, tudom, hogy csak én vagyok ezzel így, de én egyszerűen csak olyan animéket tudok nézni, amelyeknek tetszik a rajzolása, és most lehet írni, hogy a fairy tail meg a bleach meg a naruto egy nagy sablon... hát szerintem is vannak hibáik de legalább bírom nézni a rajzolása miatt, szerintem a következő animéknek a rajzolása nagyon jó:
naruto shippuuden:
szerintem a rajzolása élethű, eredeti narutoé nem volt olyan jó, de mikor a folytatásnál koreai-ról japánra váltottak érezhető volt a különbség
Fairy tail:
tetszik a rajzolása- viszont idegesít, hogy nem rajzolnak bele vért xd
Bleach:
ez is nagyon tetszik
air
szerintem nincs olyan ember akinek ne tetszene a rajzolása (mellesleg én sírta rajta :D)
another
[link] a rajzolása nagyon illik a történethez... félelmetes :)
angel beats
[link] szintén nagyon jó :)
de viszont a dragonball.... ti is így voltatok vele? ha elkezdem nézni egy idő után nemfog érdekelni a rajzolása? vagy túlságosan válogatós vagyok? :s
Én se néztem végig, két rész után feladtam.
Egyszerűen undorítónak találtam a rajzolását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!