A "Gyűrű átka "című film igazából miről szól? (bővebben lent)
Már nagyon régen láttam és pontosan nem is emlékszem a történetre, csak arra h nekem tetszett.
Vmi olyasmi volt, (lehet tévedek itt-ott) h van egy királynő aki találkozik a főszereplővel még a sztori elején és egymásba szeretnek, de elválnak útjaik. A főszereplő később egy másik király várába megy és vállalkozik rá,h megöli a mesés kincseket védelemző fekete sárkányt. Elmegy a sárkányhoz, megöli, majd megfürdik a vérében és így sebezhetetlen lesz, de a hátára tapadt egy falevél fürdés közben és azon az egy ponton sebezhetővé válik. Aztán elviszi a kincseit a királynak, és a gyűrűt is, ami asszem a hordozójára csak rosszat hoz, innen a cím. A hőstettei miatt feleségül veheti a király egyik lánytesóját. És itt már SPOILER aztán a király feleségül akarja venni az elején megismert királynőt. De az egy barbár harcos királynő és ahhoz megy hozzá, aki legyőzi őt párharcban. A király egy csicska, nem tudná ezt megtenni, ezért a főszereplőt kéri meg erre. Van egy maszk, amit ha vki felvesz akk a királyra fog hasonlítani, és ezzel tud a király helyett harcolni a főszereplő, legyőzi a királynőt és így a király elveheti őt. Aztán hazamennek, a király irigy a főszereplőre, aki közben elmondja neki,h hol sebezhető, mert megbízik benne, és a király egy vadászaton megöleti őt. Aztán a királyt is megöli vki, de nemtom már ki. A végén a főszereplő holttestét egy csónakba teszik, elindítják a vízen és felgyújtják és ekkor veszik észre,h a barbár királynő felszökött a hajó és öngyilkos lesz. És a gyűrű átka így ért utol mindenkit, akinek köze volt hozzá.
Nagyvonalakban ennyi sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!