Miről szól a Star Trek 2?
Figyelt kérdés
Próbáltam keresgélni Googlebe, de értelmes leírást nem találtam. Elemezni elemzik, de a történetet sehol se írják le. Ha jól tudom Khan is benne van. Sajna megnézni nem tudom, mert nincs pénzem mozira, neten meg letölteni a kalóz felvételeket nálam az a hagyjál békén kategória.
Vki leírná miről szól?
2013. jún. 28. 09:17
1/18 anonim válasza:
Gyakorlatilag arról hogy egy Föderációs admirális háborút akar indítani és a fegyverek fejlesztéséhez kiolvasztja a sztázisban lévő khant az segít neki cserébe,ha vissza kapja a társait mikor Khan rájön hogy átvették bosszút akar állni a csillagflottán. Nagyából Ennyi a lényeg részletekbe nem megyek még evvel is sokat mondtam.Nézd meg elég jó.
2/18 anonim válasza:
NAGYON JÓ. fellettem már összefoglalták, tényleg érdemes megnézni, én 2× is elment rá a moziba, annyira jó volt :)
3/18 A kérdező kommentje:
Jesszus! Először egy romulán most meg egy Khan újra feldolgozást láthatunk. A kövi biztos a Borg lesz
2013. júl. 6. 09:43
4/18 anonim válasza:
A következőben klingonok lesznek. :)
5/18 anonim válasza:
Akinek tetszett, az ismeri az elmúlt 40 év Star Trek-termését is? Én is megnéztem, de nekem néha fizikai fájdalmat jelentett... olyan messze van ez az alapgondolattól, hogy borzasztó... :(
6/18 A kérdező kommentje:
Jaja. Nekem úgy marad meg, hogy Pike kapitány éli világát a nagy koponyájúak között és ezt semmilyen újra feldolgozás nem változtathatja meg
2013. aug. 22. 18:09
7/18 anonim válasza:
Vagy én vagyok hülye vagy ti beszéltek oltári nagy baromságot... A ST2 egyáltalán nem arról szól, amit leírtok, nincs benne semmi felolvasztás meg amit leírtatok... Szerintem ti egyáltalán nem értettétek meg a történetet, de az is igaz, hogy mai szemmel nézve nehezen érthető...
8/18 anonim válasza:
Mellesleg nem tudom miért érted, hogy nagyon távol van az alapgondolattól... Abszolút beleillik a star trekbe, ha nem értesz hozzá, legalább ne pofázzál hülyeségeket...
9/18 A kérdező kommentje:
Sztem meg aki egy filmet/rész sem látott a régi szériákból az ne szóljon bele...
2013. aug. 23. 07:03
10/18 anonim válasza:
Milyen régi széria???? Komolyan mintha fogalmatok sem lenne a st-ről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!