Miről szól a Star Trek?
Hát ezt nehéz összefoglalni és a wikis cikk sem teljesen pontos. A Star Trek-nek nincsen egységes története, mivel a filmek és sorozatok más-más alaptörténetet dolgoznak fel, amik nincsenek egymással közvetlen kapcsolatban, de persze vannak átfedések, és a legalapvetőbb alkotóelemek (pl. a Föderáció, a Csillagflotta, a meglévő konfliktusok, stb) ugyanazok.
De más a története a TOS-nak, az ENT-nek, a TNG-nek, a DS9-nek és a VOY-nak, és persze a 11 filmnek is. (bár pont a filmek közül a 2-3-4-5-6 majdnemhogy egymás után történő eseményeket dolgoz fel)
Mire vagy pontosan kíváncsi? Én elég régóta szeretem a Trek-et, elég sokat is tudok róla :)
Azért a gyíkos verekedős Kirk kapitányos jelenet mindent visz :D.
Egyébként én is szeretem a sorozatot és a mozi filmeket is.
Jaja, Kirk vs Gorn RLZ :) Nagyon bájos bunyó :D
Nemrég néztem újra a teljes TOS-t, és meglepő, mennyire nem veszített semmit a mondanivalójából az eltelt évtizedek alatt :)
\\//_
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!