Christopher Nolan, Guy Ritchie vagy Quentin Tarantino szerintetek a jobb rendező is miért?
Az én rangsorom:
Quentin Tarantino,
Guy Ritchie.
Christopher Nolan
Szerintem Tarantino egy túl hype-olt rendező a tocsogó véren kívül túl sok értéket nem képviselnek a filmjei. Egyedül a Kutyaszorítóban, ami értékelhető alkotás volt tőle.
Guy Ritchie-től én csak a Blöff-öt láttam, az tetszett, de egy filmből nem tudok véleményt leszűrni.
Christopher Nolan a Batman trilógiát nagyon jól újragondolta, pont nem rég néztem meg az eredeti szériát, ami szintén elég dark volt, de az új változathoz képest tündérmese. Neki a többi filmje is vagy izgalmas vagy elgondolkodtató (Eredet, Memento, Álmatlanság, Tökéletes Trükk)
Szóval ha a 3 rendező közül kéne választani Nolan-t mondanám, még akkor is ha a Batman-től eltekintek.
Tarantino nagyon egyedi, imádom
Guy Ritchie hááát Blöff-ön kivűl nem voltak olyan húdejó a filmjei.
Nolan meg egy zseni
Nolan és Tarantino közt nem tudok választani :)
1. Christopher Nolan - Eddig minden filmje, amit láttam zseniális volt.
2. Quentin Tarantino - Ponyvaregény, Kill Bill, Becstelen Brigantyk és Django elszabadul tetszettek, többi nem annyira.
3. Guy Ritchie - A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső, Blöff és a Sherlock Holmes jó, többi nem.
Szerintem ez attól függ, hogy neked mi jön be. Én hangulattól függően helyezem el őket a ranglistán.
Tarantino kicsit erőszakosabb és véresebb, de kétségtelenül vicces és eredeti, mellesleg a legutóbbi két filmjének tök jó üzenete volt.
Nolan remek Batman trilógiát csinált és az eredet is jó volt. Kevésbé véres, töprengős és nagyon látványos.
Ritchie pedig igazán nem köt le. Én nem látok egy kiemelkedően egyéni stílust benne, de a Sherlock Holmes kétségtelenül jó volt.
Tarantinót imádom, a karakterek és a történetvezetés is többnyire egyedi, bejön ez a laza gyilkolós stílus.
Guy Ritchietől a Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső és a Blöff nagyon jók, egyedi, fantáziadús a vágás, az egész cselekmény pedig egy hatalmas katyvasz, és ezt a lehető legpozitívabban értem.
Nolantől szeretem az Erdetet és a Csillagokközöttet, viszont a Batman egy rossz popcorn mozi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!