Ki látta az Equestria Girls-t és mi róla a véleménye?
Figyelt kérdés
2013. júl. 22. 20:14
3/14 anonim válasza:
Én először ezt gondoltam: Na ezt a határt már nem lépem át, hogy megnézzem, pedig imádom a sorozatot. Nagyon féltem, hogy csalódok a filmben, és emiatt máshogy nézzek majd a sorozatra is. De tovább kísértett, hogy belenézzek, és végül azt kell mondjam, hogy tök jó lett! Megragad, és nem enged! Még a héten megnézem még egyszer, mert csak a történetre tudtam figyelni, a háttérre, animációra nem igazán. Ezzel fogok álmodni!
4/14 anonim válasza:
én örülnék ha sorozat lenne belőle. mi van Equestria kapuján túl? mi van velük? a lányok! sunset shimer! á! ez szerintem tiszta hiányos!
5/14 anonim válasza:
Szerintem tök jó lett! Bár a végén a magyar szinkronban a kép és a hang között van egy kis csúszás. De ettől függetlenül nagyon jó lett :)
6/14 anonim válasza:
Amúgy utolsó előtti nemsoká úgy tél környékén jön az Eqestria Girls 2 szóval nem marad hiányos.És tök jó.
7/14 anonim válasza:
Fura volt emberként látni Twilight-ékat, de amúgy jó volt :D
8/14 anonim válasza:
Ez a legjobb az egészbe nem?Kicsit másként.
10/14 anonim válasza:
Elég gyenge lett, mentségére szóljon, a második része tűrhetőbb volt, de lehet, csak Sonata személyisége dobta fel. A második résszel egybevetve:
- a karakterek még mindig idétlenül vannak meganimálva
- színes a bőrük
- továbbra is csak dögunalmas sablontörténetre telik az íróktól
- Daniel Ingram egy-két itt elhangzó számán kívül most nem bizonyított, pont a hangszerek változatosságát kedveljük benne, most is igencsak megbukott
all in all, egyszernézős, akkor is csak ha előtte ittál egy keveset
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!