Valakinek van valami értelmes, átgondolt véleménye Red John kilétéről? (Mentalista)
sokan Robert Kirklandot mondják, de miért lenne ő? ennyire nem buták a készítők,hogy ennyire a pofánkba tolják...remélem!
hallottam már olyat is hogy, Lisbon lenne, szerintem őt is kizárhatjuk, mert az 1. évad utolsó részében lelőtte Red John segítőjét.
azt is hallottam, hogy maga Patrick lenne Red John, ezt a 2. évad évadzárója miatt cáfolom! ott feltűnik RJ és Patrick is együtt :)
Brett Patridge( a helyszínelőgyerek) ááá.. nemhinném! Red John -mint kiderült- börtönben volt a 80as években, akkor ez a fiú még csak kicsi gyerek lehetett.
valami jobb ötlet? Minelli, Cho, Rigsby, Bret Stiles, Bertram?
Nem hiszem, hogy lehetne bárkinek is megalapozott véleménye, hiszen bárki esetében csak érintőlegesen jutunk információhoz. Pont ez a célja a készítőknek, hogy találgassunk, bizonytalankodjunk. Ez fenntartja az érdeklődést.
Egyébként szerintem Stiles- t ugyanúgy a "pofánkba tolják", mint bármelyik másik lehetséges jelöltet, szándékosan ráterelve a gyanút.
Én magam Robert Kirkland- párti vagyok, azok alapján, amit az 5. évad 5. és 6. részeiben láthattunk.
Stiles nagyon gyanús. TÚL gyanús. Szerintem ő csak egy "csali" a rendezők részéről. Ha valaki a csapatból lenne, az szerintem túlzás lenne, Patrick meg végképp.
De ezt senki dem tudhatja biztosra (maximum a rendezők, ha ők egyáltalán eldöntötték már). Nekem például LaRoche is gyanús, de rajta kívül sok mindenku lehet még...Bertram, Minelli, esetleg Hightower...majd mrg tudjuk, ha eljön az ideje.
Walter Masshburn:
-illik rá Rosalind leírása
-gazdag
-ilyen fura elbeszélgetést tartott Petrikkel
-az a "He is Ma..." véres felirat az 1. évadból
(Ja és nem részletezném a véleményem azokról akik azt gondolják h Petrik meg Lissbon RJ.)
Szerintem a készítők csapdahelyzetben vannak.
Vagy kihozzák Red Johnnak azt, akire minden jel mutat, és akkor azt kapják, hogy ebben hol a fordulat, hol a meglepetés?
Vagy próbálnak valami meglepőt húzni, de akkor meg szembesülnek azzal, hogy a korában elhintett információknak ez nem felel meg.
Én azt a vonalat viszem végig, hogy a készítők lesz, ami lesz- a logikus Red John tálalják nekünk.
Mit tudunk eddig RJ-ről?
- férfi (a vak lány csak észrevette volna, ha nővel van együtt)
- befolyásos
- szerteágazó kapcsolatai vannak
- tudja az embereket manipulálni
- hasonlít Patrick-re (mármint belsőleg)
- feltétlen hűséget tud az embereire kényszeríteni
Én ebből az utolsót emelném ki.
- A titkárnő, aki kivégezte Bosco-t és csapatát, mosolyogva fogadja a halált RJ-tól (vagy megbízottjától)
- A fickó, akit felgyújtanak a cellában, súlyos fájdalmai ellenére átadja Patrick-nek RJ üzenetét
- Lorelei, mikor Patrick szembesíti vele, hogy RJ ölte meg a húgát, nem hiszi, és nem hajlandó belegondolni sem ebbe, annyira bízik RJ-ban
Az eddig ismert szereplők közül ki tudna ehhez fogható mértékben magához láncolni embereket? Egyértelmű: Brett Stiles. Volt is már rá példa: mikor az egyházában volt egy pofa, akit Jane leleplezett, és dalolhatott volna Stile-ról egyet, s mást, jött egy fanatikus hívő, és mosolyogva lelőtte őt, aztán nyújtotta a kezét a bilincsért.
Minelli, Bertram, vagy bárki más lehet befolyásos, rendelkezhet megfelelő kapcsolatokkal, még manipulálhatja is az embereket, de azt a fanatizmust, azt az elvakult feltétlen hitet, amit RJ kényszerít az embereire nem lehet pénzért megvenni. Ahhoz egy Brett Stiles kell. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!