Vahasonló anime, mint a Fairy Tail? Úgy értem, hogy néha komoly, de poénokkal ellátva, és szerethető karakterekkel megáldva? Talán lehetne benne 1 kis ecchi is, bár az nem lényeg. :D
Fairy Tailben nincs ecchi, fanservice van de tömérdek mennyiség és a karakterek meg a "néha komoly" dologban sem értek egyet, de írok párat.
One Piece, több mint 600rész, egyik legjobb futó shounen fight.
Gintama, Az agyfa** anime :D Hatalmas poénok és böszme szereplőkkel.
Needless, Beteg poénok, nagyon szép egyedi grafika.
Hunter x Hunter (2011), One Piece mellett a másik legjobb jelenleg is futó shounen, keveri a taktikus dolgokat a shounen fightal, nagyon ajánlom.
Claymore, ez egy befejezett anime, de a befejezettek (shounen fightok) közül a legjobb véleményem szerint. Brutalittás, vér, stb és egy baromi jó story.
Hát ezek harcolosak valószínű már ismered őket: inuyasha,yu yu hakusho( nemtom h irják bocsi) Bleach, hellsing, sleayers ( tudom ezek már nem mostaniak XD) bújj bújj szellem, blood+, vér és kereszt
Bár ezek szerelmesek azért attól még viccesek: lovely komplex, amnesia, kaichou wa maid-sama, nodame cantabile
Remélem találsz közte olyat ami tetszik!^^
Kaze no Stigma
Arcana Famiglia (talán)
Yu Yu hakusho
Ao no Exorcist
Code Breaker (ez inkább komolyabb)
One Piece
Naruto
Bleach
Soul Eater (talán)
Inuyasha
Zero no tsukaima
Kateikyoushi Hitman Reborn
Remélem segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!