Bojtosloretta kérdése:
Ki a kedvencetek a Csillagkapuból?
Figyelt kérdés
Nekem a Samanta Carter .
De a Jack, Daniel, és Tilk se rossz!!
2013. júl. 10. 20:10
1/8 anonim válasza:
Én már régen láttam, de nekem mindig az a nagydarab fekete pasi volt a kedvencem, akinek a homlokán van valami jel, vagy tetkó :)
2/8 A kérdező kommentje:
Teal'c?
2013. júl. 10. 21:25
3/8 anonim válasza:
Még csak nemrég kezdtem el komolyabban nézni. Nincs kifejezetten kedvencem, mindegyikük tetszik a maguk módján.
4/8 anonim válasza:
Samantha, de Vala is nagyon ott volt az utolsó évadban.
5/8 anonim válasza:
Jack O'neill tábaornok , Dr.DAniel Jackson ,Samanta Carter alezredes ,Teal'c ,Thor
6/8 anonim válasza:
Első vagyok
Igen, Teal'c :) bár néha picit úgy festett mint egy meleg hapsi..
7/8 A kérdező kommentje:
4-es egyetértek! Valának egy külön stílusa van ami nagyon laza és viszonylag akkor is nyugodt volt amikor felégették azok a b*zi orájosok vagy mik.
Szerinted tetszik a Danielnek, mert nagyon is úgy tűnik!
2013. júl. 31. 19:27
8/8 anonim válasza:
Hát... attól függ milyen értelemben. Szórakoztatósban: Jack! (Ez alap. Olyan rohadt jókat röhögök rajta)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!