Oroszlánkirály Filmnek van 4. része? Nektek ki a kedvencetek?
Köszi. Pedig jó lett volna.
És lehet hogy nem voltam teljesen egyértelmű de nem Simbával jön össze Vitani hanem A fiával Kopával.
Ja oké, kicsit félreolvastam.
Kitalált történetből sok van neten meg képek, 4. rész viszont nem is valószínű, hogy lesz.
Amúgy én a harmadikat még nem is láttam, mindig csak tervbe van véve. Kedvenc karakterem nincs, de ez az egyik rajzfilm/film, aminek szerintem jó lett a folytatása.
Igen nekem is az egyik kedvencem. Az első részt rongyosra néztem kazin és a 2.at is kívülről tudom... Az is nagyon klassz :)
A 3. részt poénra vették :) sok új dolgot nem tudsz meg belőle de azért vicces. persze nem múlja felül az előzőket.
Én csak tapogatóztam a sötétben ezzel kapcsolatban, de nagyon örülök hogy írtál. :)
Ha találnál linket akkor megköszönném ha betennéd ide. Megpróbálkozom vele. :)
Én is szeretem nagyon, kicsinek mindig ilyet játszottunk barátaimmal. :D
nem volt, nem is lesz, de egy hír kering arról, hogy 2015 ősze körül jön egy sorozat ami Simba fiáról a híres ,,Kion"-ról fog szólni. Itt a hír:
Van negyedik része(Büszke birtok oroszlán őrsége), de abban nem jön össze Vitanival Simba fia, akit Kionnak hívnak, és ő egy másik kölyök. Ebben a mesében nincsen benne Kopa, és Kiarának nem említik, mert Zira, aki a 2-ben van, az 1 és a 2 között Kopát lelökte egy szikláról.
Van könyv róla: Six New Adventures, abban van az a rész, amikor Simba fia, Kopa, Simba elsőszülöttje összejön Vitanival. Abban a kezdet is benne van, vagyis Simba nagyszülei és dédapja is említésre kerül benne, csak az a baj vele, hogy nem magyar.
A kedvenc szereplőm Kovu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!