Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Oroszlánkirály Filmnek van 4....

Oroszlánkirály Filmnek van 4. része? Nektek ki a kedvencetek?

Figyelt kérdés
Neten látni mindenféle videót hogy Szimbának volt egy fia is és Vitanival (a 2. részben szerepel) Összejön. Erről van film is vagy könyv vagy valami? Nagyon érdekelne... Nem csak ez, bármilyen másik kiegészítő sztorit is megnézek vagy olvasok szívesen.

2013. máj. 7. 23:40
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
91%
Nincs, ezek csak kitalációk. Egyébként sem hinném, hogy Szimbát és Vitanit összehoznák, mivel ez egy mese, ahol még a hím oroszlánoknak is csak egy párjuk van. Egyszer láttam egy családfát, ahol én is láttam ezt az úgynevezett fiát, de látszott rajta, hogy csak fanart.
2013. máj. 8. 10:02
 2/17 A kérdező kommentje:

Köszi. Pedig jó lett volna.

És lehet hogy nem voltam teljesen egyértelmű de nem Simbával jön össze Vitani hanem A fiával Kopával.

2013. máj. 8. 17:51
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Ja oké, kicsit félreolvastam.

Kitalált történetből sok van neten meg képek, 4. rész viszont nem is valószínű, hogy lesz.

Amúgy én a harmadikat még nem is láttam, mindig csak tervbe van véve. Kedvenc karakterem nincs, de ez az egyik rajzfilm/film, aminek szerintem jó lett a folytatása.

2013. máj. 10. 22:02
 4/17 A kérdező kommentje:

Igen nekem is az egyik kedvencem. Az első részt rongyosra néztem kazin és a 2.at is kívülről tudom... Az is nagyon klassz :)

A 3. részt poénra vették :) sok új dolgot nem tudsz meg belőle de azért vicces. persze nem múlja felül az előzőket.

2013. máj. 11. 21:46
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Tévedés, Simba fia, Kopa, hivatalos karakter. Van kiegészítő sztori, Six New Adventures néven. Sajnos csak angolul, és könyv. Én neki álltam olvasni, de rendes angol tudás híján, csak kettő fejezetig jutottam, mert időigényes. De ajánlom, érdekes. Vannak benne történetek az első rész előttről és a második után. Ha találok linket beteszem ide, de nem ígérem.
2013. nov. 10. 22:04
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
És,hogy válaszoljak a másik kérdésre is: nekem Nala:)
2013. nov. 10. 22:05
 7/17 A kérdező kommentje:

Én csak tapogatóztam a sötétben ezzel kapcsolatban, de nagyon örülök hogy írtál. :)

Ha találnál linket akkor megköszönném ha betennéd ide. Megpróbálkozom vele. :)

Én is szeretem nagyon, kicsinek mindig ilyet játszottunk barátaimmal. :D

2013. nov. 19. 20:21
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

nem volt, nem is lesz, de egy hír kering arról, hogy 2015 ősze körül jön egy sorozat ami Simba fiáról a híres ,,Kion"-ról fog szólni. Itt a hír:

[link]

2014. aug. 21. 01:04
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem Vitani A kedvencem, főként a személyisége tetszik, kár hogy kevés szerep jutott neki.
2014. okt. 20. 19:35
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Van negyedik része(Büszke birtok oroszlán őrsége), de abban nem jön össze Vitanival Simba fia, akit Kionnak hívnak, és ő egy másik kölyök. Ebben a mesében nincsen benne Kopa, és Kiarának nem említik, mert Zira, aki a 2-ben van, az 1 és a 2 között Kopát lelökte egy szikláról.

Van könyv róla: Six New Adventures, abban van az a rész, amikor Simba fia, Kopa, Simba elsőszülöttje összejön Vitanival. Abban a kezdet is benne van, vagyis Simba nagyszülei és dédapja is említésre kerül benne, csak az a baj vele, hogy nem magyar.

A kedvenc szereplőm Kovu.

2016. márc. 26. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!